![]() |
|
PEUGEOT ARAÇLARINIZA ÖZEL ÜRÜNLER İÇİN BURAYA :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cseymenn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2017 Saat 16:17 |
ARKADAŞLAR MERHABA, İNTERNETTE GEZİNİRKEN HARİKA BİR SAYFA BULDUM SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM ÜRÜNLERİ ÇOK KALİTELİ VE ÜCRETSİZ AYNI GÜN KARGO YAPIYORLAR.. TAVSİYE EDERİM. BENİM ARACIM 2006 MODEL 206HDİ VAN. ARACIM TİCARİ OLMASI SEBEBİ İLE BİRAZ YIPRANMIŞTI.BURADAN ALDIĞIM ÜRÜNLER SAYESİNDE ARACIMI BAŞTAN SONA DEĞİŞTİRDİM NEREDEYSE BEN COK MEMNUNUM SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM.
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi satışlar hocam. Reklam yapacaksanız direk söylesenizde olurdu.
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
neler aldın mesela,
önce nasıldı sonra nasıl oldu? Yöneticiye bildir buttonu çalışmıyor :)
Düzenleyen maximusti - 20 Haziran 2017 Saat 17:27 |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Cseymenn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yorumunu okuyunca bende farkettim reklam gibi olmuş biraz- ancak reklam yapmak için yazmadım. Fotoları çekmedm çekince eklerim. Gayri ihtiyarı memnuniyetimi belirtmek için yazdım tercih karar sizin
|
|
![]() |
|
Yalcinbayram04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yalcinbayram04
206 icin.sitede ne var ki neyi.değiştirdiniz? Havuz paspas. Krom kapi.kolu ve ayna.kapagi. baska ?
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siteyi inceledim 407 icin baktimda kaucuk paspas disinda fiyatlar pekte makul degil.
Paylasim icin tesekkurler isine yarayan arkadaslar bakabilir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |