![]() |
|
Lastik secimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serat21 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2017 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2017 Saat 01:54 |
Arkadaslar merhaba . aracim peugeot 207 . 185/65/15 lastik ebati aracin. 4 tane lastik almayi dusnuyirum secimimi sizce hangi markadan yana yapmaliyim.tskr
|
|
![]() |
|
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu hafta içinde Lassa greenways almayı düşünüyorum. Muayeneden geçemedi bende dördünü de değiştireceğim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam maddi durumunuza bağlı sağlam olsun diyorsanız continental - goodyear - lassa - hankook tavsiye ederim bu latiklerin hem etiket değerleri iyidir hemde türkiye yolları için sağlam lastiktir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, ben şubat ayında 206 için yokohama blueearth taktırdım. Açıkcası michelin energystar ile continental contiecocontact 5 arasında gidip geldim. Lastikci bunu önerdi şans verdim. Özellikle michelinin yumuşak olması ve çabuk balon yapması durumu ile çok karşılaşılıyormuş.
Yokohama orta yumuşaklıkta, bizim yollar için daha uygun geldi bana, malum her gün yeni bir yeri kazıyorlar. Islak zemin performansını da çok beğendim. Fren mesafesi gayet tatmin edici. Sıcak havada tatlı gıcırtı da yumuşaklığından. Yokohama çok kullanılmıyo eskisi kadar ama tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
serat21 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2017 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Aracimda su an michelin energy saver modeli var. Lastiklerin yumusak olusundan mi kaynakli bilmiyorum ama lastikler yandan catlamis durumda ama lastik disleri cok iyi diyebilirim.michelin uyi marka ama benim aracta ki lastiklerde arkadan bakinca lastikler yeni duruyo ama yandan bakincada yanaklarda catlaklik epeyi var. Pirelli 640 fiyar verdiler yasadigim sehirde.starmaxx 560 verdi fiyat . sizce starmaxx lar nasildir internette. Arastirdim iyi yirumlar goremedim de
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
goodyear efficientgrip performance
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Yokohama veya Continental derim bende.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Tek geçerim ![]() Hankook için de iyi diyorlar ama bilmiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |