![]() |
|
Debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2017 Saat 00:39 |
Bugün başıma geldi anlatayım belki aynısıdır. Baskı balata zamanı geliyormuş iyice arttı titreşim ses. değişme vakti geldi çattı. orjinal alıp taktıracağız artık :) henüz çözüm bulamadıysan ustaya göstermelisin muhtemelen aynıdır.
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı şey bende de var fakat takıntı yapmadım. Cevaplayan bilen olursa öğrenelim :)
|
|
![]() |
|
Darke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2017 Konum: Pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slm arkadaslar benim sıkıntım aracın debriyajiyla alakalı ayagimi hafif kaldırdığımda yada ufak bir dokunmadan titreşim oluyor sanki motor sallanıyor gibi içeri fazla ses geliyor bu durumda sabitken daha çok fark ediyorum,sebebi sizce nedir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |