![]() |
|
Arka amortisörlerden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2017 Saat 23:11 |
Herkeze hayırlı akşamlar 2004 model 307 sahibiyim bugün araçta 4 kışi giderken sağ arka lastigim çukura girdi ve çok tok bir şekilde kut diye ses duydum daha sonra kasıtlı olarak tekrar girdim aynı ses tekrar geldi sebebini bilen varmı acba yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tesekkurler araçta kimse yokken ses gelmiyor.
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük olasılıka torsiyonlarda sıkıntı vardır.Maliyeti 600-800 tl arası geçmiş olsun...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 De torsiyon yok biliyorum amortisör patlamış olabilir
|
|
![]() |
|
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Bunu nasıl anlayabiliriz amortisör olup olmadigini
|
|
![]() |
|
Alperen25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alperen25
Başka bi ihtimal arka rulmanda sıkıntı cıkmıs olabılır bendede 206 var ses geliyodu degiştirdim geçti bi baktır
|
|
![]() |
|
İnşallah fazla masraflı bisey cikmaz
|
|
![]() |
|
Alperen25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alperen25
206 rulmanları 80 lira işçililde 100-120 fazla tutmaz
|
|
![]() |
|
Askin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2017 Konum: Ust duzey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Selamlar bendede 307 var doluyken ses geliyor arka amortisorlerden geliyor servisle gorustum araclarda kronik dediler nudahaleye gerek yok dediler
|
|
![]() |
|
Bende daha önce vardı o ses amortisör köprülerinden geliyordu yukarıdan kopmos cukura girdikçe ses yapıyordu yerine silikonla yapıştırdım ses kesildi şimdi sağ arkadan çok şidetli kut sesi geliyor anlam veremedim amortisör olsa boskende yapar diye dusunuyorum sadece arka doluyken yapıyor.
|
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
bendede 307 vardı aynı durum oluyordu ilk aldığımda çok rahatsız ediyordu denizliden bir ustayla görüştüm opel vectra b kasanın arka takozlarını takınca düzeliyor dedi ama denemedim hatta bir kaç 307 kullanıcısınada sordum hepsi aynıydı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |