![]() |
|
Kaza Yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ILeeeX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2017 Saat 20:41 |
çok teşekkür ederim şuan param olmadıgı için duruyo ama ilk fırsatta fiyat alıp yaptırmaya calısıcam
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok birşey tutmaz 200-300 tl arası bir fiyata çıkar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
semute ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
kardeşim geçmiş olsun bende geçenlerde bu tarz bi kaza yaşamıştım benimkinde boya kalkması falan olmamıştı sadece pet 5lt dibi kadar göçük ve hafif çizikler vardı,
kartal oto sanayi uğradım aldığım fiyat; çamurluk 150 tl boya 150 tl işçilik 150 tl dedi kaldım öyle ![]() |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
ILeeeX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah beterinden sakladı bende anlamadım daha önce 3-4 kere girmişdim binanın arka garajına ama bu sefer böyle oldu nazarlık sanırım ilk arabam bide
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Ben de ilk aldığımda çamurluğu duvara sürtmüştüm 2 kere. 200tl civarı para ödemiştim.
Nazarlık diyorlar buna :S |
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
aynen aracı biraz daha geniş açıdan plaka falan da görünecek şekilde çekin ilerisi için. Ben genelde 1 dakikalık videoya alırım yakından uzaktan sağlı sollu elimde delil olsun diye.tekrar geçmiş olsun bunlar bir şey değil
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Çok geçmiş olsun, çok daha dikkatli kullanın.
Başka bir araca veya insana çarpmaktan, can veya daha büyük mal kaybı yaşamaktan çok daha iyidir. Şükredin, çok tutmayacaktır bence de. Ancak bu fotoğrafları elinizde bulundurun. Satarken, alıcı merak edip sorabilir. Küçük bir hasar olduğunu ifade etmek için fotoğrafları gösterebilirsiniz. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Geçmiş olsun. 200 300 arasi birşey tutar diye tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Çamurluk vakumla çekilip boyanacak. Tamponda bir şey yok. Korumalığı yapıyorlar zaten bir iki işlemle. Tahminim az tutar.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Tahmin olarak 200 TL civarı bir masraf görünüyor
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Gecmıs olsun hocam allah beterınden saklasın..
Cok masraf cıkacagını sanmıyorum. |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
Herkese iyi forumlar arkadaşlar arabayı alalı 1 ay oluyo acemi şöförüm binanın arka garajına girerken tabelaya çarptım böyle oldu acaba nekadar masraf çıkar
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |