![]() |
|
turbo ısı kalkanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
niklaus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2017 Saat 00:07 |
Arkadaşlar merhaba , yakın zamanda 1500 km lik uzun yola cıkacagım, aracım pejo 307 1.4 240.000 km de , araçta turbo ısı kalkanı mevcut degil 2 senedir bu şekilde şehir içinde kullanıyorum, malum yaz ayındayız uzun yolda 3-4 saatte bir 20 30 dk mola ile belirttigim gibi 1500 km yol gitcem , herhangir bir sıkıntı olurmu tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şehir içinde araç daha çok hararet yapıyor. Uzun yolda çok basmayacaksanız bence sıkıntı olmaz.
Ha 20 30 dakikada ne turbo soğur ne motor :) turbonun soğuması nerdeyse 2 saati buluyor. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
şehir içinde daha çok ısınır ama mesafe kısa kullanıldığı için çok problem olmamıştır ama takmanız her zaman iyi aşırı ısı çevresindeki parçalara ve kablolara sorun yaşatmasın Allah korusun motor içindeki parçaların alev almasına sebep bile olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mattex ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
mrb bende 1.4 hdi 307 mi yeni sattım ve 1.6 hdi ye geçiş yaptım ben aldığımdada ısı kalkanı iyi durumda değildi önemsemeyip değiştirmedim fakat uzun yolda pozantı rampalarında aracı biraz sıkıştırınca ön taraftan duman tütmeye başladı nasıl durdum nasıl müdahale ettim bir ben bir allah bilir mersine döndüğümde ilk işim ısı kalkanını değiştirmek oldu özel bir serviste ve orada bu tip sorundan dolayı 2 adet motoru alev almış araç gösterdi ustalar bana o yüzden ben değiştirmenizi şiddetle öneririm kesinlikle önemsenecek bir yer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |