![]() |
|
Peugeot 206 Yağ damlamış !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2017 Saat 09:21 |
|
Merhabalar,
Peugeot 206 2005 model benzin + Lpg aracım haftasonu farkettim pas pas üstünde 5-10 damla yağ akmış, oradaki siyah yere elimi sürdüğümde motor yağı gibi yağ alime bulaştı, Bu konuda bilgisi olan varmıdır Syg
![]() ![]() |
||
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Acaba yolda yağ dökülmüş bir yere basmışsınız da topuğunuzdan oraya yağ bulaşmış gibi görünüyor. Oraya damlasa damlasa su damlar..
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
bence antifirizdir o. kalorifer peteginden damlamış olabilir.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende sizin gibi düşündüm ilk başta, su dur diye radyatör borusuna doğru elimi sürdüğümde elime yağ geldi,su olsa kururdu paspasın üstünde duruyo leke olarak.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Sanırım antifiriz olabilir, radyatör suyuda birazcık eksilmiş,
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Forumda radyatör sökümü ve lastiği değişimi vardı, bulamadım
|
||
|
||
![]() |
||
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
|
%90 kalorıfer petegınden damlayan antıfızlı su
Bu araclarda cok sık karsılasılan bır durum |
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Bu konulara bir bakın belki yardımcı olur
Düzenleyen doganatak - 07 Haziran 2017 Saat 10:32 |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Tşkler, baya işime yaradı, tek sorun contaları nereden bulacağım, kartal sanayi ye uğrayıp bakıcam artık, hafta sonu denemeyi düşünüyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
oring değişiminden önce bence orada eksik olan bağlantı civatalarını tamamlayın ben öyle yaptım direkt kesildi. 3 civata yerine tek civata atmak nedir bilmiyorum.Allah tan bijonları tam takmış pejo.aynı mantıkla gitseydi durum vahim olurdu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Peki civata nasıl birşey ölçü vs birşey varmıdır sizde ?
|
||
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
tşkler inşallah çözerim.
|
||
|
||
![]() |
||
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Tşkederim çok sağolun.
|
||
|
||
![]() |
||
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
3litre antifirizi dolduruyorlar sonra araba en zayıf neresiyse ordan patlatıyor amaç ne araba donmasın korozyon yapmasın normal araç için 1.5 litre antifiriz yaz kış eder hiçbirşey olmaz ama eski kafa usta milleti saf antifiriz dolduruyorlar arabaya
|
||
![]() |
||
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
|
Kalorifer peteginden gelen antifiriz 250 liraya yaptirmistim maslak oto sanayide ama iki kez basima geldi en sonunda petegi değiştirdiler ben çok çektim bu gibi sorunları her kısa girişte ve yaza girişte yapıyormuş kronik bir sorunmus kırmızı renk antifiriz koydular sonra bana en kalitelisiymis gerçi şimdilerde sadece su var
|
||
AlynbyneR
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
![]() |
||
![]() |
||
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
|
Kısa doğru kırmızı renk antifiriz: ))))
|
||
AlynbyneR
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |