![]() |
|
206 3.stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2017 Saat 04:56 |
Su cakan cukan seyleri gencler seviyorsanirim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendede parklar çakarli ama hoş duruyor geceleri beyaz isik yanıp sonuyo h4 ledli farda taktin mi yansın geceler pelin su efeler hahhah hadi hayırlı olsun
|
|
AlynbyneR
|
|
![]() |
|
emreerguner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Çakar modülü var 3.stopta 😊 Her yer çakar oldu zaten parklarda var ön ve arka sislerede takıcam daha polis arabası gibi gezeceğim.
Led alıyorum o zaman madem fark etmiyorsa Düzenleyen emreerguner - 07 Haziran 2017 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
ricgss ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
t10 dipsiz ampul. Led olanları var ısınma yapmaz tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Cakarli al cakarli yanıp yanıp sonsun 😁😁😁 havalı olsun aslan
|
|
AlynbyneR
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Size kalmış valla ben normal ampül aldım zaten ön plastiği kırmızıya çok güzel yanıyo
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
emreerguner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Ampullerin rengi önemlimi peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
arkadaşımızı gerekli açıklamaları yapmış t10 dipsiz ampul birde hocam. geri takarken vidaları fazla sıkma iç duy bölümü kırılabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Benımda 1 tanesı yanmıyordu bakayım bı ara. Tesekkurler
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
burda daha önce açtığım bir konu var. Ampül fiyatı ortalama 50 kuruş civarı ben öyle aldım t10 dipsiz ampül derseniz verirler Bunlar benim çektiğim fotoğraflar Düzenleyen doganatak - 07 Haziran 2017 Saat 08:39 |
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
206 aracımın 3.stopundaki lambalardan 2 tanesi patlak onlar ne diye geçiyor kırmızımı düzmü ledmi çift duylumu dipsiz t10 mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |