|
Bakım Fiyatı Hakkında |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2017 Saat 20:32 |
||
Arkadaşlar aracımı bakım yaptırmak için özel bir servise bıraktım, 510 tl işçilik dahil fiyat çıktı yapılan işlemler
Motor yağı değişimi total ineo ecs 5w30 hava filtresi değişimi benzin filtresi değişimi yağ filtresi değişimi polen filtresi değişimi ön sileceklerin deiğişimi şarj Kayışı diye bi kayış varmış bide o değişmiş sizce fiyat nasılbana biraz çok geldi. Bu arada 3081.6 VTI motorlarda triger kayışı yokmuş onun yerine zincir varmış bunuda öğrenmiş oldum |
|||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
bana biraz fazla gibi geldi.
istersen halıcıoğlunda iyi bir ustam var, periyodik bakımlarımı yaptırdığım, onu önerirebilirim. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kayış ne kadar bilmiyorum ama diğer saydıklarınız 350 tutar en fazla. İşçilik dahil bence.
|
|||
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cevaplar için teşekkür ederim. Yetkili serviste yaptıranlardan fiyat bekliyorum. Banada çünkü fiyat yüksek geldi.
|
|||
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||
Hocam gidip parcacidan parcalarini al sadece iscilik ver aracin benzinli sanirim yag ve filtreler dahil 170_190 tl alirsin kayis orjinal 40 lira olmasi lazim yada 50 olsun iscilikde hepsi dahil 50 ye hallolur
|
|||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynısını dedim ustalara. Olmaz diyorlar. Ben kendi malzememe garanti veriyorum diyor. Ulan biz de orijinal ürün getiriyoruz diyoruz ama çok akıllılar. Hem parçadan hem işçilikten kar etme peşindeler. Valla kendim yapacağım nerdeyse. |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi önceden sorup böyle yapana gitmeyeceksin milleti düdüklemeye yer arıyorlar. O garanti işi de yalan. |
|||
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tabi yalan. İki gün sonra gitsen yüzüne bakmaz da küçük yerin dezavantajı böyle ustalara denk gelmek. |
|||
lazianke
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yazın yetkili serviste 301 hdi 500 tl yaptırdım. ilave depo ve yakıt sistemi temizliği de vardı içinde. bence de pahalı. son bakımı yaptırdığım özel servis orijinal filtre ve yağ ile 300 e yapıyordu. ( ben internetten 150 ye bakım seti alıp 40 tl işçilikle hallettim.)
|
|||
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gerçekten şu işi öğrenip kendim değişcem artık, adamlar soyucak insan arıyolar. Bundan sonra parçaları kendim temin edip değişebildiklerimi değişicem değişemediklerimi serviste yaptırcam.
|
|||
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
devleti vergiden düdüklemey yer arar,ustası türlü hile hurdadan düdükler tek suçumuz araç sahibi olmak. sanki sırtımızda kıçını tekmeleyin yazıyor. |
|||
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen öyle Türkiyede işini gerçekten hakkıyla helaliyle yapan usta bulmak çok zor. Zaten biz bulasıya baya bi düdükleniyoruz.
|
|||
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
Geçmiş olsun.
80 bin bakımında kayış hariç saydıklarınıza ek olarak buji ve antifiriz değişmiştim. Hepsi orijinal parça ve işçilik dahil 300 ₺. Aracım 206 sedan. |
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun malesef ustaların bir çoğu böyle 30 tl parçaya 60 tl yazarlar sonrada ya müşteri yok gelmiyor diyorlar sen böyle insanları kazıklarsa müşterin olmaz tabi. Arkdaşların dediği gibi malzemeleri kediniz alıp sadece işçilik parası en güzeli ben yıllardır öyle yaparım.
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-308-ON-SILECEK-SUPURGE-TAKIMI-ORJINAL,PR-3177.html 170 tl yağ ve bakım seti + kayış 40 tl + silecek 80 tl hepsi orjinal ürünler diye yazmışlar. toplamdan malzemeler 290 tl. silecekleride orjinal takacaklarını sanmıyorum. 25-30 tl silecek takmışlardır belkide
Düzenleyen sonerkyl - 05 Haziran 2017 Saat 09:24 |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
aslında yakın çevrelerdeki üç dört kişi toplanıp bu tür şeyleri yapabiliriz. ah yer problemimiz olmasa. bir nevi kendi garajımız olurdu..
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aramızda para toplayıp bi de lift alsak ooo kebap. :) |
|||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Dunyada pek cok ulkede arkadas gruplari hobilerine gore ortaklasa bir yer kiraliyor , devlet guvenlik kollarindan birine bilgi verip"ticari amaçli olmayan xxx clubu" kuruyor.
Burda her turlu tamir bakim islerini yapiyor ve cesitli takas islerini goruyorlar. Yani filmerde gordugumuz garaj hikayelerinin aslı bu şekilde. Daha once yasadigim sehirde gençken motorcu arkadaslarla toplandik ve kişın motorlari muhafaza edebilecek bir depo kiraladik.aksamlari toplanip kisin motora binedigimiz icin ,temizlik bakim tamir gibi seyleri yapiyorduk.samimiyetle soyluyorum çay dan baska birsey icmedik.gurultu patirti yapmadik .Ancak mahalle halki aramiza katilmalarina musade etmedik diye ne iftiralar atip isimizi bozdu. Sunu soylemek istiyorum o depoda maddi degeri cok ciddi 20 ye yakin motor ve ekipman vardi.herkes guvenlik acisindan kuskulu iken , sadece merakli birisini almak istemez tabi ama sonuc olarak; garaj,klup,dernek gibi bisey icin ulkemizde daha vakit cok erken. Heeee çok zengin bir arkadaş çıkar , mustakil yeri vardir, herkes birbirini tanir ve guvenir o başka tabi Sadece sanalda degil de reelde de bir araya gelip birseyleri paylasabilsek,sohbet edebilsek, metropol yanlizlari olarak degil de sosyal insanlar olabilsek keşke. İste bu yuzden Gökhan' a zaman zaman bulusma onerilerinde bulunmustum.hala da isterim tabi .Yeni arkadaslar edinip bos vakitlerde hoş sohbet muhabbet olsun daha ne olsun Düzenleyen ALLEX - 05 Haziran 2017 Saat 19:58 |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
+206 Sedan 1.4 Comfort 8v 75 ps |
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla abi çok güzel söylemişsin
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||
Aynen valla al benden de okadar. Açıkçası oturduğum bina ile yan bina arasında güzel bir boşluk var. Bazen arabayı oraya çekip biryerlerini kurcalıyorum bu nedir şu nedir gibilerinden bakımı kendim yapsammı diye düşünmüyorda değilim. Dediğiniz gibi bir yerlerde buluşulsa önce bir tanışsak yüz yüze görüşsek bu konuları daha güzel konuşabilirizde
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |