![]() |
|
Kumandadan Kitleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semute ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2017 Saat 16:47 |
arkadaşlar selam,
araç 206 1.6 XT modeli bildiğiniz gibi araç anahtarı tek tuşlu sorun basınca açık kapıların kitlemesini sağlamıyor kitliyor-hemen açıyor normal anahtar yuvasından kitlemek zorunda kalıyorum, ama kitli kapıyı açıyor... pil yeni, neden kaynaklanır bilginiz var mı maliyeti ne olur bunun yerine alarm takımı mı taktırsak daha mı iyi olur fikrinizce. ![]() Düzenleyen semute - 02 Haziran 2017 Saat 16:51 |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapılardan biri tam kapanmadığı zaman araç kilitlenir aynı anda tekrar açılır. Tahminim sistem kapılardan birini açık görüyor olabilir. Öyle olsa uyarı verir diye de düşünüyorum ama mekanik bir şey de olabilir. Yani elektrik kilidi mekanizmayı çalıltırdığında kapıyı açık sanacak bir durumla karşılaşıyor ve geri iptal ediyordur. Normal kas gücünde bu durum karşısına çıksa da sorun olmuyordur. Ben olsam kilit mekanizmasını kontrol ederdim ilk.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen oktay arkadaşımızın dediği gibi kapı kilitlerinde sorun var muhtemelen
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Arkadaslara katılıyorum, benımde basıma geldı.
Hangı kapı oldugunu tespıt edebılırsen kilit karşılıgına elektrık bandı sar 3-4 tur, kesin cozum ![]() |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |