![]() |
|
Hata kodu hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2017 Saat 10:48 |
Merhaba arkadaşlar.sizleri bir yıldır takip ediyorum. Değerli ve onemli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
Aracım 206 1.4 8v 2002 model. Benzinde ve LPG de titreme oluyor ve LPG de bazen stop bile ediyordu. Benzinde ikinci sorun araç geç devirleniyordu. Ustaya götürdüm bişey demediler veya diyemediler.benzin katkısı kullan geçer dediler. Bende obd2 cihazı aldım ve torque programında aşağıdaki hataları verdi. P0340 kam mili sensörü P0403 egr valfi P0412 ? Bu kodlar nelerdir. Ve masrafı ne kadar tutar. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44593&title=hata-kodlari-bilgilendirme
Bu sayfaya bi bakın isterseniz çok sorulduğu için koca bir konu açtım teşekkürler.
|
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler.
peki bu arızalarin masrafı ne kadardır? |
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
abi sensör arıları bayiye göre değişiyor kimi sağlam elektrikçi olayı hemen başka yolla çözerken kimide komple değiştiriyor değişken yani ama ortalama yine 250 nin üstünde olur gibi görünüyor benim araba 207 Kam mili sensörünü ben 240 tl ye almıştım o şekilde yani
|
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler bakalım. İnşallah dalgalanma ve benzin tepkisi düzelir.
|
|
![]() |
|
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
Öncelikle geçmiş olsun,titreme stop etme kam mili yani eksantrik sensöründen yapar iyi bir elektrikçiye gidip sensöre gelen tesisatı kontrol ettirip sonra sensör değişme yoluna gidin...
|
|
![]() |
|
Peki benzinde sogukken gaz verdiğimde stop devir azalıp stop etme ve az isindiginda gaza geç tepki verme de bununla ilgilidir degilmi
|
|
![]() |
|
İşin ehline gitmek lazım. Yoksa bişe bilmiyorlar şuydu buydu diye hadi aracı 2 gün bize bırak sonra. 100 de olabilir 2000 de olabilir
Diyorlar.beyin de arıza olabilir tesisat da olabilir. Seni kısaca soyacagiz diyemiyor. Yoksa birinin hata kodu digerini tutmuyor. yok beyin kendinin değil ondan olmayan hata kodu veriyor diyor. biri bobin degistirelim dedi. birinin cihaz hata kodu digerini tutmuyor. Neyse şuan özel peco servisteyim. Buji, enjektör ve subab elden geçecek. Bakalım nolacak. |
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
dediğin arızaları bazen verebilir arızaları sil tekrar geliyormu kontrol bunu birkaç kere dene arıza gitmiyorsa ondan sonra ustaya gidersin bende egr devamlı arıza veriyordu sile sile deneye deneye hallettim
|
|
![]() |
|
Kardeş 1.4 benzinli de Egr olmaz mis
Subab ayarı yapıldı Bujiler değişti Enjektör temizlendi Şimdi dalgalanma geçti gözüküyor ve çekisinde baya bı fark oldu. Düzenleyen kilic46 - 03 Haziran 2017 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
Ben bu peco dan sıkıldım. Aslında Hata kodları da var ama tamir edecek kimse yok. Adamlar hikaye anlatıyorlar. Şu arıza var yapalım diyorum. Bu türlü aklı başında tamirci marasta yok. Elektrikçi ye benzin pompasına bakalım diyorum adam onda bişey yok enjektör diyor katkı kullan geçer bende kullandığım geçti diyor.
Anladim ki Bu pecolara kimse bulaşmak istemiyor.ust hidrolik hortum da bir burkulma var yaptıralım diyorum. Biri ya o altta bir ara sokelim diyor diğeri presciye git acacaksa dikelim yoksa elimizde kalır diyor. Biliyor sanayiye çok gitmiş oluyoruz araba sanayiden çıkmaz damgası oluyor. Adamlar yapmıyorlar ki. Tipik Maraş esnafi. Bir sözleri var ya aliciysan raftan indireyim derler. Ya satacak yada başka ile tamire gidecem. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Maraş'a özgü değil "usta" ların bu tavırları.
Herkes az emek çok para peşinde olunca böyle oluyor. İki anahtar bi liftle olmuyor bu işler. Peugeot servisi diye gittiğim mekan polen filtresinin yerini bilmiyor mesela. Ne komik di mi ? Bi de öteki usta yapanı bana övüyor. Eski gti cıdır. Çok 206 geçti elinden bilmem ne. Yazık yazık çok yazık. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |