![]() |
|
508 navigasyon kapanma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2017 Saat 14:09 |
Arkadaşlar yeni 2013 model peugeot 508 active aldım. Ama iki kere seyir halinde iken navigasyon kendini kapattı. Sonrasında direkt kendi kendine açılıp kaldığı yerden devam etti. Bunun sebebi ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılımsal olabilir arkadaşda da 508 var geçen servise gittiğinde güncelleme gelmiş navigasyonu güncellemişler bu arada radyodayken kapanma oluyor mu?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun iki ihitmali var birincisini arkadaşımız söylemiş. ikinci ihtimal entegre devrelerden biri bozulmul olabilir. ama arkadaşımızı güzel konuya değinmiş radyo dinlerken kapanma problemi varmı yoksa kesinlikle yazılımsal.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Fur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Tşkler. Aranızda olmak güzel. Bluetooth ve usb de yapıyor. Radioyu denemedim. Onuda akşam iş çıkışı deneyeyim. Peki radioda da yaparsa
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hepsinde yapıyorsa malesef entegrelerde problem ısındığı için kendi kendine reset atıyor olabilir. ama öncelikle siz bir yazılım güncelleştirmesi yapın sorun devam ederse yeni sistem taktırmanız gerekebilir malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Az önce bayağı bi kontrol ettim. İlk önce harita dışı kl um diyor. Sonra uydu sıfır diyor. Bayağı bi süre geçtikten sonra reset atıyor kendi kendine.
|
|
![]() |
|
hocam benim tavsiyem servise gidip tam problemi öğrenin cebibizden 50-100 tl çıkar ama başka bir elektronikçiye gittiğinizde şu bu diyip sizi oyalamaz gps anteni mi arızalı acaba sisteme reset attırıyor olabilirmi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |