Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sana kırmızı çok yakışıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sana kırmızı çok yakışıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
onlycihan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı onlycihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sana kırmızı çok yakışıyor
    Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 14:09
Merhaba arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 7 ay olacak ve başıma gelen sıkıntıları ve aracımın güncel halini paylaşmak istedim.

Aldığımda aracımın bana göre iki büyük sıkıntısı vardı.
1 aracın şanzumanında özellikle 1 ve 2. viteslerde uğuldama ve 1 den 2 ye geçerken cuvlama vardı. Yeni araç heyecanı ile bunları farketmemişim ve 1-2 ufak lokal boyasından başka bir kusur yoktu.mekanik olarak bilmiyorum daha fazlasını.

ama sağında ve solunda kaputunda derin ve kasıtlı yapılmış çizikler vardı ve artık bakımsızlıktan solmuş bir boyası vardı. orjinal olsun diye diye bakıma muhtaç bir araç denk geldi sağlık olsun. geçen hafta tavan hariç sadece dış yüzeylerini hiçbir yerini sökmeden sadece gerekli yerler maskelenerek boyattım.başta sadece lokal olarak çizikler gidirelecekti ama detaya inince bunun daha doğru olacğına karar verdik.
İlk olarak üstündeki jant ve lastikleri yeniledim.üzerinde takılı olan yan maşbiyer eklerini çıkardım ve buralara da boya gerekiyordu. hepsi bir bahane ile temizlenmiş oldu.Geçen hafta baskı balata motor yağı ve filtreler değiştirildi bu esnada şanzumanda açıldı ki iki işçilik masrafı olmasın diye tüm senkromeçler sizlere ömür yağsızlıktan ve umursamazlıktan yanmış bütün iç takım yenilendi.
boya ve mekanik olarak şu an gayet temiz oldu diyebilirim.
kendi yaptığım ilavelerde şunlar oldu.
Dört kapı hoparlörünü yeniledim ve hazır iç trimler sökülmüşken ses yalıtım uyguladım.
Ayak altı aydınlatma ilave ettim (Her aracıma uygulamışımdır.)
gündüz farı ilave ettim tamponu delmemek için laguna lip takmıştım ona uyguladım.
silecekleri yeniledim tavandan su alma problemi yaşamıştım anten ve dip kısmını yenileyerek çözdüm. Hatta kapılardan olduğunu sonradan anladığım su alma probleminide yalıtım yaptığım zaman çözdüm.

Aklıma gelmeyen o kadar çok şey var ki yazmakla bitmiyor Neyse bu kadar gevezelik yeter bir kaç resim ile güncel halimizi paylaşalım.

son resim rütüş sonrası yapılan astar ve boyadan  bir adım önceki hali. yamalı boya yaptırıp renk tutmama sorunu oluşmasın diye boyattık.

Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 15:15
maşallah nazar değmesin bu kadar uğraşıp sonra insanın satası gelmiyor baya bir masraf yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle. keşke tamponun sis yerlerinide kestirseydin sisleride aradan çıkartmış olurdun. 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı onlycihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 15:59
Teşekkür ederim abi eksik olma adam tamponu bir bahane ile sökse idi mutlaka yaptırırdım ama takılıp sökülen parça olmayınca aklıma da gelmedi açıkçası. zaten çok gevşek bir ustaya denk geldim 2 haftada zor aldım arabayı adam 10 gün yatırdı arabayı başka araçlarla uğraşmış meğer.Biraz tanıdık olunca böyle oluyor. :)
Masraf bakımından çok bonkör çıktı aracım tabi benim gibi titiz birine denk gelince patladı gitti. 
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 18:09
Masallah ,nazar degmesin.

Bakildiktan sonra sonuç ortada.

Kazasiz belasiz surusler..
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı onlycihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 18:29
Orjinalini yazan: ALLEX ALLEX Yazdı:

Masallah ,nazar degmesin.

Bakildiktan sonra sonuç ortada.

Kazasiz belasiz surusler..
teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız dikkatli sürüşler dilerim
Yukarı Dön
Kurosaki Ichigo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kurosaki Ichigo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2017 Saat 17:24
Güzel olmuş hocam kazasız sürüşler.
Jantlar güzelmiş. Modeli nedir?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı onlycihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2017 Saat 18:06
teşekkür ederim 206 cc jant yanlış bilmiyorsam ebat 185/55 r15
Yukarı Dön
Kurosaki Ichigo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kurosaki Ichigo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2017 Saat 10:12
Orjinalini yazan: onlycihan onlycihan Yazdı:

teşekkür ederim 206 cc jant yanlış bilmiyorsam ebat 185/55 r15

Teşekkür ettim  Thumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4129 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3316 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 781 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 208 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1139 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 35714 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 104881 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2117 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 31344 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53962 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1152 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18246 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2260 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 492 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 440 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16983 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1907 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 1954 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3937 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1869 0 tulpar737
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English