![]() |
|
Araç rölantide çalışırken stop ediyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2017 Saat 11:34 |
Merhaba arkadaşlar aracım aracım 2013 206 x-line 1,4 hdı dizel araç motor ısınınca ışıklarda örneğin 1 dk durunca gaza basınca stop ediyor ve arza ışını yakıyor 2-3 kere durup tekrar çalıştırdığımda ışık sönüyor sebebi ne olabilir veya başına gelen arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bunun bir çok sebebi olabilir. elektrovana- debimetre-enjektörler- mazot pompası - mazot filtresi - turbo - yakıt sisteminin hava alaması - aldığın yakıt. yani şuan bizim söyleceğimiz herşey tahminden öteye gitmez öncelikle yakıt filtreni değiştirmediyse onla başla ve aldığın yakıtı değiştir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
orer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
hoşbulduk mazot filitresini değiştirdim. arza ışığı yanarken makineye soktuk 4 tane arza veriyor resmini çektim ama şuan bulamıyorum 5-6 ay öncesiydi çünkü birde ek olarak çeyrek deponun altında mazot varken araç çalışmıyor motorun yanıındaki pompa gibi şeyden pompalayıp marşa basınca alıyor malesef
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
anladım peki bu sorun mazot filtresini değiştirmeden öncede varmıydı? sorun mazot pompası yada yakıt sistemi bir yerden hava alıyor kontrol ettirmek gerekecek. Birde arıza kodlarını tekrar baktır.
Düzenleyen sonerkyl - 22 Mayıs 2017 Saat 13:01 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Arıza kodlarına baktır. mazot pompasının orda bir müşür var genelde bozuluyor. 400 TL civarı halletmiştim ben zamanında. Bendeki sorun stop eder gibi yapıyor ara ara da stop ediyordu. Değerlendir.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Dostum krank sensörüne baktır derim.Arkadaşta aynı tip arıza vardı krank sensörü değişti düzeldi. |
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar şimdide frene basınca stop yazısı çıkıyor bide sağolsun bugün yolda bıraktı. arza olarak 1. yakıt pompası düşük basınç felan diyor bende bir depoyu temizleteyim diyorum bakalım en ucuz çözüm onu buldum valla arabayı sevmesem satıcam
|
|
![]() |
|
arkadaşımızın dediği gibi hocam birde krank sensörünüde değiştirin derim depo temizliği iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |