![]() |
|
tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakkulak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakkulak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2017 Saat 00:40 |
merhabalar forumu takip ediyordum ancak bu güne kısmetmiş yazmak 2004 model 307 kullanıyorum alalı yaklaşık 1 sene oluyor alırken enjeksiyonlardan dolayı motorda tekleme vardı yaptırdım 168 binde almıştım memnunum ufak tefek sinyal lambası gibi arızalar dışına hiç yormadı beni ancak son 1 haftadır turbo sesi gibi benzettiğim bir ses var araçta bir uğultu var yavaşlarken otobüslerde ki gelen yavaşlama sesi gibi ses yapıyor yaşan varsa neden olabilir bir de direksiyonda sola döndürürken gelen bi gıcırdama çıktı sağa yok ancak sola döndürürken bir gıcırdama geliyor tamirciye götürdüm kaldırıp bakmamız lazım muhtemelen bir şey sıkışıyor dedi açıkçası bana en azından bi 300 tl sıkıştıracak gibi geldi ve güvenemedim yaşayanlar varsa önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uğultu için birşey söyleyemiyorum malesef ama gıcırdama için söylemek gerekirse gıcırdama olduğu zaman her zaman ilk aklıma salıncaklar gelir bunlar gidince sağ sol yaptığın zaman hangisinde sorun varsa yatak gıcırtısı gibi gıcırtı yapıyor genelde.Geçmiş olsun umarım sorunlarınız fazla cep yakmadan kolay yoldan düzelir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aracın çekişinde sıkıntı varmı araç durdugu yerde gaz basınca bu uğultu geliyormu geliyorsa turbo olma ihtimali yüksek. yok eğer hareket halinde ise teker rulmanları - aks rulmanı - en kötü ihtimal baskı balara rulamanından kaynaklana bilir. direksiyonu çevirinde gelen gıcırtı için z rot yada rot başlarından da kaynaklana bilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
burakkulak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2017 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakkulak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim gaza basınca gelmiyor rolanti de filan boştayken uğultu var hocam birde gazdan ayağımı çekince geliyor ses yani sanki otobüs yavaşlarken gelen bir upultu gibi bir uğultu var zaten bakıma 500 km kaldı bakalım neler olacak ama söylediğiniz yerlere özellikle baktıracağım teşekkürler .
|
|
![]() |
|
direksiyon hocasi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2017 Konum: KUTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı direksiyon hocasi
![]() ![]() ![]() ![]() |
SLM UGULTU SESİ KAYİS GERGİ RULMANININ ASİNMASİ YADA KILITLENMESINDEN OLUYOR GENELDE BEN RULMANI DEGISTIRINCE KESILDI.
DIREKSIYON OLAYI ISE ON BESIKLER VE AKIS BILYASINDAN OLUSUYOR ORTALAMA BESIK VE BILYA ISCILIK DAHIL 300 TL BULUYOR FIKIRDE HAKLISIN AMA KACARI YOK MALESEF DUZELTMEZSEN BU DEFA DIREKSIYON HIDROLIK KECELERINI PATLATIYOR ZAMANLA YAG KACAGI BASLIYOR
|
|
TURKUAZ HOCA
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |