![]() |
|
Kapıdan içeri ses ve hava geliyor. Fitil ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2017 Saat 00:33 |
Herkese iyi akşamlar.
2004 1.6 Xt Premium 307 kullanıcısıyım. Aracım sağ ön ve arka kapıdan içeri çok fazla ses ve hava alıyor. Özellikle yağmur yağdığı zaman resmen lastiklerin su sesi kapı açıkmış gibi geliyor. Ancak içeri su girme vs. kesinlikle yok. Döşemeciye gösterdiğimde sorun fitiller dedi kaportacıda yine fitil olduğunu söyledi. Sizde fitil dışında başka birşey olabilirmi ? Boşa masraf etmek istemiyorum kapıların kapanma sesleri vs yeterince tok. Ancak fitiller hiç değişmedi orjinal fitilleri aracın ilk sahibiyim hiç başka birisi kullanmadı. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapısı itibariyle zaman içerisinde özelliğini kaybeden bir parça. 2 ayrı ustaya sormuşsunuz, aracın evveliyatını da biliyorsunuz. Benim de aklıma başka bir sebep gelmiyor açıkçası :) geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim oğuzhan bey :) Fitillerde bi yırtık vs. görmediğim için şüpheyle yaklaşıyorum. Yassılaşmış dedi ustalar bende değiştirmeden önce bir sorayım dedim :)
|
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Eski aracımda buna benzer bir sıkıntım vardı. İzalasyon çok kötüydü. Araştırma sonucu şöyle bir çözüm bulmuştum: Medikalcilerden ya da eczanelerden bulabileceğin serum hortumunu yağlayıp, fitile birkaç delik açıp, fitilin içinden geçireceksiniz. İşe yarıyor. Youtube'dan yapım videoları var. İzleyip deneyebilirsiniz.
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Rica ederim hocam. Yırtık olmasa da eskidiği için görevini yerine getiremeyebiliyor.
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Kapı fitilleri için slikon sprey tavsiye ederim. Hem koruyor fitilleri hemde yumuşatıp ömrünü uzatıyor. Kendi aracıma belli aralıklarla uygularım. Camlarda da çok faydası var zamanla tozlanıyor ve açılıp kapanması zorlaşıyor otomatik camların , sıkın içine dışına lastiklerine camın çok daha rahat açılıp kapandığına şahit olursunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |