![]() |
|
Farların kendiliginden sönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elmetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2017 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2017 Saat 23:59 |
Araç hareket halindeyken birden tüm farlar söndü ve teyp çalıstı. Geçende kapiyi actim yine teyp kendiliginden 5 saniye kadar calisti durdu.kontagi cevirdigimde yakit sinyali abs lambasi vs tum lambalari yaniyordu calistirdim sorun kalkti ortadan 5 saniye sonra normale dondu hepsi. Neden kaynaklaniyor olabilir fikri olan varsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü azalıyor olabilir bi kontrol ettirin bence
|
|
![]() |
|
keaven ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence temizlikten sonra olması tesadüf değil aynanın ordaki sensörde bi temassızlık falan olabilir
Benimde bi sorum olsun far sensörünü aktif etmek için sinyal koluna ( kontakt sadece akü ışığı yanması koşuluyla) basılı tutun diyorlar aktif olunca ses çıkması gerekiyormuş ama bende olmadı |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikli olarak akünüzü kontrol ettirin bu uyarıları genelde akü zayıfladığı için verir. Akünü üretim tarihine bakarsanız zaten belli olur aküden mi deilmi. Eğer akünüz yeni ise motor siğorta tablasını söküp oksitlenme varmı yokmu kontrol ediniz. Birde aracın elektrik şase bağlantılarını kontrol ettiriniz.
Düzenleyen sonerkyl - 22 Mayıs 2017 Saat 08:59 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
gurkan.gokdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkan.gokdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı sorunu bende yaşadım akünün kutup başları oksitlenmişti sıcak su ile temizledikten sonra oldu sende akünün başlarını bi sök tak istersen birde akünün durumunu kontrol etmende fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |