![]() |
|
Motordan Gelen Ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2017 Saat 10:08 |
Arkadaşlar 3 haftadır aracımda olan bir sesle uğraşıyorum fakat bulamadım. Normal kullanımda pek ses yok fakat devir veya vites kaç olursa olsun gaza yüklenince fıt fıt fıt diye bi sürtme sesi geliyor. Boşa atınca veya gazı bırakınca ses kesiliyor şanzıman olsa alt devirlerde veya vitesteyken de gelir diye biliyorum kasnak olsa geçenlerde krikoya kaldırdık 220 ye kadar çıkardık ibreyi kasnakta herhangi bir oynama kıpırdama yok. Daha önce başına böyle bişey gelen olduysa yardımcı olabilirse sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor/şanzıman kulakları, Debriyaj balatasına bakılsın.
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alt motor kulağında sıkıntı var motor biraz sallanıyor onu değiştirsek hallolur mu motor kulağı sürekli bi ses yapar mı ki sürtme sesi gibi saniyede 2 kere yapıyor neredeyse fıt fıt diye
|
|
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alt kulakta sıkıntı varsa mutlaka değiştirmenizi öneririm.
Ayrıca kornaya dikkat eder misiniz? Radyatör metal borusuna değiyor olabilir. 1 sene bu sesle yaşadım tesadüfen bulmuştum. Ustaya kalsaydım motoru indirecektim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |