![]() |
|
Yardımlarınızı bekliyorum? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssgenc55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2017 Saat 01:40 |
Değerli peugeot sevdalıları öncelikle s.a.
Bende bir peugout hastası olarak ilk aracımı almaya karar verdim ve malumunuz ekonomik şartlar nedeni ile 2. El kısıtlı bir bütçe ile araç alacağım. Sizden istediğim yardım konusuna gelince 307 1.4 tdi bir araç buldum. 2004 model 180.000 km de arac park halindeyken bir araç çarpmış ve sol ön çamurluk ve far değişmiş ayrıca etek altı çizik boyaları mevcut. Araç sahibi askerde satışla babası ilgileniyor ve araç konularına hakim değil. Telefon ile görüştüm direksiyon hava yastığının olduğunu ama aktif olmadığını söyledi. Hangi sebepten bilmiyorum. Başka kaza olmadığı söylendi. 1. Hava yastığı konusunda bilgiye ihtiyacım var 2. Araç 180.000 km de dizel motorların hassas olduğu malum yüksek mi alınır mı ? 3. Normal piyasası 23-24-25 ve üstüne doğru gidiyor arkadaş 1 sene önce 23 e almış şuan askerde ve düğün borçları olduğundan ödeme yapamadığından acil satması gerekiyormuş 19.500 fiyattan 18.000 tl ye kadar düştü. ? Sıkıntılı mıdır 4. Ekonomik olarak max 20.000 ödeyebilirim yukarısına çıkamam başka 307 leri bu fiyatlara alamam km si düşükleri yani tecrübelerinizden bilgilerinizden yararlanmak istiyorum samsun merkezdeyim varsa samsunlu aranızda görüşmek isterim 307 aklımdan çıkmıyor 5. 13.05.2017 cumartesi günü yarın yani araca bakmaya gideceğim eğer görsel olarak iyiyse expertize sokmaya niyetim var nelere dikkat etmeliyim? 3-4 sene sonra satıp model yükseltmeyi planlıyorum ama nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum. Ekonomik olarak güçlü bir değilim turnaklarımızla kazıyarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz tek sıkımlık barutum var full kredi ile gireceğim bi araba alacağım yardımlarınızı bekliyorum Not: birde peugeot markasına asla bulaşma altından kalkamazsın diyen bir kesim var bunları anlamıyorum bu nasıl bir efsanedir ? |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam... araç bahsettiğiniz kazada hava yastığı açmış büyük ihtimalle ve düzgün bi şekilde onarımı yapılmamış... 180 bin km çok sayılmaz orjinal ise sorun değil ama alırken iyi baktirin baskı balata volant turbo enjektörler bunlar önemli ayrıca araçta her hangi bir arıza kodu var mı mutlaka baktirin 307 ile ilgili çok bilgim yok ama genel olarak pejo ların bazı parçaları pahalı olabiliyor ve yıpranmış bir araç ise sizi uzebilir...
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
airbag problemli aracı satarken problem yaşarsınız.
24 25 civarı araç 18 e satılıyor sa ben huylanırım şahsen. olurda almaya niyetlenirseniz mutlaka sağlam bir expertize sokun aracı.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Park halinde airbag açılmaz. Araç önden çarpmış hareket halinde bence.
Ben ilk arabamı alırken 3 4 ay alamadım. Diretmeye gerek yok o olsun bu olsun diye. Araç sıkıntılı siz de maddi olarak sıkıntılısınız. Bir iki sıkıntı daha çıkar sonra o "aman pejo'ya yaklaşma" diyenlerden olursunuz. |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Aynen katılıyorum. 25bin eden bir aracı 18e veriyorsa bulasma derim. 20 21 bini galeri bile verir 18 nedir.? Temiz aracı ucuz alabiliyorsan kâr edersin. Temiz olmayan bi pejo seni pejo dan soğutur. Parana göre temiz araç bak bence. Kimse iyi malını ucuz VERMEZ. Ederi odur o paraya veriyor. Hicmi eşi dostu yok 25 lik araba 18 e düştü kimse almadı. ..?! |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bulaşma bence hatta expertize vereceğin paraya bile yazık olur. 18 düzgün 206 bile zor bulunur. O işte bir iş var anlayacağın
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Hava yastığını 200 300 e yaptırırsın. ama adam yaptırmamışsa beyinde falan arıza olma ihtimali gelir. O durumda tam kumar olur 2000 tlye bile yaptırmayabilirsin. Ben şahsen bu işe girmem..
20 000 tl ye 307 alma bence.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |