![]() |
|
307 1.6 xs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iso2072 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2017 Saat 15:15 |
arkadaşlar merhaba 2.5 ay önce 307 1.6 110 benzinli aracımı satın aldım aldığım günden beri depoyu fulleyim ne kadar yaktığını ölçemdim ama çok yaktığını düşünüyorum abartmıyorum 30 liralık benzinle max 50-60 km anca gidebiliyorum motorun aktında yağ kaçağı var gibi birde kaputu açıp dinlediğimde vuruntulu sanki dizel araç gibi çalışıyor sanki , ayrıca 1.6 benzinli bir araca göre çekişi ve hızlanma hızı düşük gibi geldi bana uzun yıllar dizel kullandım belki ondan alışamadım ist/ küçükçekmecede yaşıyorum ist neresi olursa farketmez gerçekten para canlısı olmayan bir usta arıyorum herkez hakkını kader tabiki ama açıkcası iyi bir ustaya aracun dıştan sesini duyunca anlayabilicek bir ustaya ihtiyacım var sorunlarım ile yardımcı olabilirmisiniz. ilk konum forum da :)
|
|
307 1.6 xs
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşlgedin aracın fazla yakamsının bir kaç ana sebebi var
1-baskı balata 2-bobin 3-büji tabi dizelden sonra benzinli araç size biraz hantal kalacaktır. aracın motoru açtırmadan önce kesinlikle komperosyon testi yaptırın derin. usta konusunda istanbul usta tavsiyesi adı altında başlık var hocam. bulursam atarım iyi günler
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
iso2072 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
bilgileriniz teşekkürler hocam, bir de 50 liralık benzin alıyorum yolbilgisayarında atıyorum 140 km gider yazıyordu şimdi 100 lirada alsam ----km şeklinde çıkıyor göstermiyor sebebi ne olabilir tamiri masraflı mıdır.
|
|
307 1.6 xs
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Yanlış yağ konulduysa dizel gibi çalışır, yağcılar "abi bunun kilometre yüksek buna daha kalın yağ koyalım" derler sonra iticiler ses yapar. Fabrika yağı neyse onu kullanın 0/40 yada 5/40 olması lazım. Emin değilim servise danışın.
Yol bilgisayarını sıfırlayın (Silecek kolundaki düğmeye uzun basarak) sonra biraz yol gidin.
|
|
![]() |
|
teşekkürler saolun deneyeceğim.
|
|
307 1.6 xs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |