![]() |
|
Shark anten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 Saat 23:45 |
Arkadaslar öncelikle selam bugun sabah 307 sw aracima shark anten aldim bizim arabalarda antenler arkada oldugu icin benim gözüme uzun cubuklar sanki uzaktan kumandalı araba gibi gözüküyordu yakismiyordu arabaya o yüzden shark anten aldım antenin o dibi biraz büyük oldugu icin sert oturdu ama cok güzel durdu fakat az önce dışarı çıkıp gezerken farkettimki anten cok iyi çekmiyor yani şöyle aslinda cogu kanali cekiyor ama mesela kral popda 2 dk de bir kanal başka kanala geçiyor iade edicegimi sanmıyorum çünkü kutusunu attim ve aldigim yer marka biryer degildi her neyse sizce cekim performansini nasil yukseltebilirim şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bişey yapamazsınız bence. satın alırken orjinal antenin çekim kuvvetine yanaşmasını beklemediniz diye düşünüyorum. görseli iyiyse boşverin devam edin :)
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdiye kadar 5 aracım oldu 5 yıl içinde hiçbirinde radyo kullanmışlığım yoktur aklıma bile gelmiyor sevdiğim müzikleri atıyorum usb ye bitti gitti. bu arada bende benim 206 nın antenini yeniledim eski 1 metrelik anteni ve dibini değiştirdim 10 cm lik birşey taktım geçen usbyi çıkarınca teyp radyoya geçti otamatik farkettim ki hiç çekmiyor :) ama teyp orjinal değil pionner takılmış ve yarım yamalak çalışıyordu düzeltene kadar anam ağladı heryeri kesip eklemişler anten kablosu da nasibini almış tahminim orada bir sıkıntı var ama uğraşmam herhalde bunula
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |