![]() |
|
Hidrolik Direksiyon Arıza Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhnclslr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2017 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslhnclslr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 Saat 19:51 |
Merhaba.. 3 ay kadar önce 207 HDI 1.4 aldım, ilk arabam bende baya acemiyim. Bikaç kez anahtarı kontağa taktığımda direksiyon kilitlendi ve çalıştırmak için direksiyonu hoyratça hareket ettirmek zorunda kaldım. Arabayı durdurduktan sonra direksiyonu hareket ettirdiğin için olur dediler, önemsemedim... Bugün arabayı çalıştırdıktan sonra hidrolik direksiyon uyarı bikaç saniye yandı ve söndü. Devir göstergeside çalışmadı. Arabayı durdurup istop ettirip tekrar çalıştırdım, yine aynı uyarı yandı ve söndü devir göstergesi hızımı geçmediğim halde 3'e kadar çıktı.. Korkup yine dururup yine çalıştırdığımda uyarı yandı/söndü ama devir göstergesi düzeldi... Ciddi bi sorun mu bilmiyorum, başına böyle bi sorun gelen çözümünü benle paylaşırsa çok memnun olurum. İyi akşamlar...
|
|
![]() |
|
Halil5759 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halil5759
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü ve şarj dinamosunu kontrol ettirin.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşımızın dediği gibi öncelikel akü ve şarj dinamosunun durumuna baktırın. sorun yoksa direksiyon pompası kontrol edilmeli oksitlenme vs. olabilir. en kötü ihtimal bsi ve siğorta kutusunda sorun olabilir bu tip problemler genelde bilinçsiz bir şekilde motor yıkaması - ses sitemi ve yanlış bağlanan xenon ampuller de sorun olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |