![]() |
|
2016 model 508 bir kaç soru :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedat6221 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedat6221
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 Saat 15:44 |
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silcek ile ilgili bilgiyi buldum :) kendinize doğru hafif çekmeniz gerekiyormuş.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sedat6221 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedat6221
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşbulduk teşekkürler :) Öncelikle cevabınız için çok çok teşekkür ederim.
1- sunroofun fotoğrafını çektim birazdan yükleyeceğim 2- Ne ön kasada var ne de bagajda birşey var jbl ile ilgili bununla ilgili de fotoğraf çekip göstereceğim size 3- silecek kolunu bir kere aşağı indirdiğimde "otomatik cam silme aktif " diyor. ve yağmurun hızına göre kendi kendine siliyor (bazen en ufak su damlasında bile cam kuruyken kendi kendine hızlıca siliyor ve bu da camın çizilmesine sebep oluyor diye düşünüyorum ) tekrar aşağı indirdiğimde kolu "Otomatik cam silme devre dışı" diyor. ve yine kendim manuel olarak çalıştıramıyorum. 4. cevabınız içinse çok teşekkür ederim
![]() Düzenleyen sedat6221 - 05 Mayıs 2017 Saat 14:31 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. sorularınıza gelince
1-sanroof perdesimi yarıya kadar açılıyor yoksa cammı hocam perde yaklaşık bir 10 cm kadar kalıyor cam tam açılması lazım. 2-ön kosola değilde hocam bağaj açınca sağ tarafta yazması lazım jbl resimdeki gibi, ![]() 3-silecek koluna aşağı yönde bir kere bastığınızda silmesi lazım hocam.3 4-uzun süre hızlı gidence kapatması normal hocam kamera zaten iki araç arasına park yaparken çalışması gerekiyor atıyorum 15-20 mt biraz hızlı geri giderken park kamereasını kullanma ihtiyacı olmadığı için sıkıntı yok :) |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedat6221
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 508 allure model hakkında bir kaç sorum olacaktı aracı 6 aydır kullanıyorum
1- Sunroofu son kademeye getirdiğimde tam açılmıyor yarıya kadar açılıyor Bütün modellerde mi böyle yoksa bir benim araçta mı bu var? 2- Allure modelini kullanıyorum JBL ses sistemi var diye biliyorum araçta aldıgımda öyle dedi arkadaş. Ama bi arkadaşımda 2013 508 modelinde JBL ses sistemi var ve ön konsolda navigasyonun altında JBL simgesi var benim aracımda bu yok maalesef. 3- Bir de yağmurlu havada silecekler manuelde olmuyor? yani ya kademe olarak açabiliyorum 1-2-3 diye ya da yukarı kaldırdığımda Otomatik silmeye alıyor ve iptal ediyor. demek istediğim sadece ben istediğimde çalışmıyor mu bu silecekler? 4- Vitesi geriye aldığımda ve araç biraz hızlı gidince Geri görüş kamerası kendi kendine kapanıyor yavaşladığımda ise tekrar aktif hale geliyor normal mi bu ? Şimdiden teşekkür ederim
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |