![]() |
|
Avrupa yakasinda klima gazi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 Saat 21:37 |
Merhaba arkadaslar malumunuz havalar isindi klima gazi eksilmis avrupa yakasinda uygun fiyata nerde bastirabilirim onerilerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bugun klima bakimini profesyonel birine yaptirdim. Rami oto pazarinin yaninda SABRİ OTO var. Tavsiye ederim.teknik olarak mukemmel is yapiyorlar.beni buraya geldiginizde bilgilendirirseniz birlikte gideriz hallolur.yardci olurum. ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Bılgı olsun dıye yazıyorum.
Ben bakım+gaz dolumu ıcın 100 tl verdım. Yer bursa |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ramiye yakin sayilirim musait olacagim hafta sizinle irtibata geceyim o zaman cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Pm den mesaj attim. Musait oldugunuzda gidebiliriz klima icin. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |