![]() |
|
Araba altına damlayan su |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 Saat 15:39 |
Arkadaşlar merhaba.
Evin önü hafif eğimli, o şekilde park ediyorum. Sürücü kısmı yukarıda kalıyor. Bu şekilde park edince arabanın altında orta kısımda koruma plastiği kırılmış oradan su damlıyor. Okulun önünde böyle bir damlama olmuyor ama evin önünde eğimden dolayı oluyor. Motor kısmında bir sızıntı yok. Tadına baktım bildiğin su. Araçta su eksiltme falan da yok. Acaba diyorum öğleden sonra dönerken açtığım klima suyu falan mı bu? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olabilir hocam tahliye içinde kalan su eğimden dolayı boşalıyor olabilir. silecek suyuda olabilir antifizli deilse.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Yok silecek değil o mavi biliyorum.
Yalnız tahliye suyunun koruma ile sac arasına akması normal mi? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
tahliye göğüsün içindeymiş hocam
acaba klima radyatörü borularındaki yoğuşmadan dolayı damlama yapmış gibi geldi bana şimdi
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bilemedim ben de.
|
|
![]() |
|
valla hocam yarın deneyin klima hiç açmayın yerde su varmı gözlemleyin yoksa yoğuşmadan başka bir şey deil sıkıntı yoktur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Deneyeceğim. :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |