![]() |
|
207 1.6 HDI 90 gelen sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
madness ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 Saat 15:27 |
Merhaba değerli arkadaşlar,
Son günlerde sabahları ilk 2-3 km boyunca 50 km hızın üstüne çıktığımda başlayan ve hızlandıkça artık yavaşlayınca yavaşlayan boşta giderken bile gelen cik cik sesi sizce neden olabilir. teşekkürler. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. v kayışı olmasın hocam bir video ekleyebilirseniz daha iyi olur. yardımcı olabilmek açısından.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
madness ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Teşekkürler Hoşbulduk.
Dostum Cevap için teşekkürler, kayış olduğunu sanmam kayış olsa gaz verdiğimde artar diye düşünüyorum, örneğin araba yokuş aşağı boşta hızlandıkça ses 2 cik cik arası hızlanıyor firene basınca yavaşladıkça 2 cikcik arası yavaşlıyor. umarım anlatabilmişimdir. video kaydetmeye çalıştım ses o kadar yüksek değil. kayıtta ses gelmiyor.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim hocam rulmanlardan biri bozuk büyük ihtimal klima kompresörü - şarj dinamosu - gergi rulmanı - aks rulmanı - teker rulmanları bunlardan biri sıkıntılı gibi geldi hocam
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bende aynı şüphedeyim ama asıl sorun ustaya gidene kadar ses kesiliyor. usta rulman olsa hızlandıkça artar ve uğultu yapar diyor. bakalım nereden çıkacak,
Peki arabamın yağ bakımı geldi malzemelerin hepsini aldım önerebileceğiniz avrupa yakasında güvenilir usta varmı?.
|
|
![]() |
|
malesef ankarada olduğum için istanbulda pek bilmiyorum usta ama forum için de istanbulda usta tavsiyesi diye aratırsanız çıkacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu cik cik sesi yukarıdan mı geliyor (duyduğunuz kadarıyla) yoksa aşağıdan mı geliyor ve sadece sabahları mı geliyor (yani araç soğukken) ?
|
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |