|
Duble teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
savran03
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2017 Saat 15:04 |
Merhaba arkadaşlar 2003 model 307
Aracıma duble teyp takmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübe sahibi olanlardan yardım istiyorum. Kaç inç uygun oluyor. Marka fark ediyormu. Ayrıca orjinal teybi sökünce yol bilgisayar ekranı iptal falan oluyormu. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
307 için orjinal görünümlü teypler var onu tavsiye ederim pıoneer kaliteli fakat bazı özellikleri desteklemede sıkıntı mesela direksiyondan kontrol fakat çözümüde varr
|
|
< |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Double teyp demişsin. Zaten ölçüleri standart.. 307 veya eski kasa 308 uyumlusunu al kumanda kolu menü falan sorunsuz çalışır..
Not: Zaten 2003 307de ekranın teyple alakası yokki!? |
|
savran03
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
drntgl
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: GEBZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Ben de 2 ay kadar önce 307 XR 2003 model aldım. Benden önceki sahibi Cyclone marka double teyp taktırmış 750 TL civarında. Klip oynatmıyordu, internetten converter programlarla avi formatında klip yükleyebildim. MP3, geri görüş kamera ve navigasyon sorunsuz çalışıyor. Radyo menüsü çok fonksiyonel ve arayüzü güzel ANCAK; 1. Radyo anten yenilememe rağmen çalışmıyor, çoğu yerde ekmiyor, çektiğinde de cızırtılı. 2. Navigasyon klavyesi çok kötü zar zor yazabiliyorsun adresi. Adresi yazdıktan sonrası ve geri kalan tüm menüleri harika. 3. Ekranın en alt ve en üst dokunmatik tuşları bazen zor algılıyor. 4. Araç her kapanıp açılmasında bütün ayarlar ve çalıştırtığın işlev başa dönüyor, ön bellek yok. Örneğin Klip çalıştırdığın klasördeyken ve ya mp3 çalıştırdığın klasörden tekrar başlamıyor. tekrar klasörlerden müzik seçmek zorunda kalıyorsun. kaldığı yerden devam etmiyor. Zaten ortalama 1000-1200 civarındaki Double Din teypler sorunsuz daha ucuzuna bakma derim. Hayırlı olsun, Hayırlısı olsun.
|
|
drntgl
|
|
drntgl
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: GEBZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bendeki model aşağıdaki linkteki modele çok benziyor.
Tavsiyem ses açma tuşu yuvarlak çevirmeli tiplerden al. |
|
drntgl
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
şahsen ben oldu bitti double teypleri sevmiyorum, tabi sonradan takılanları.
ama avgo diye bir marka var, onu bir araştır, orjinal kumandayla vs. tam uyum sağlıyor. Düzenleyen maximusti - 05 Mayıs 2017 Saat 22:21 |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ahmetemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
|
sadece 4. şıkka cevap verebilirim bende aldım 1.500 tl yeçok memnunum kendim takmıştım aynı şey oldu bende de saat kaydettiğin radyo kanalları sıfırlanıyordu sonr araştırdım sorunu çözdüm şimdi arkada ki bağlantıda sorun kardeşim sarı ile kırmızı koblolar tam ters bağlacak peugeot kendi orjinal radyosu normal standartlara göre tersmiş kesmeye felan gerek yok soketiçine iğne ile pini çıkartın yer değiştirip takın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz yapamam derseniz en yakın anlayan ses işiyle ilgilenen birine götürün söyleyin anında çözecektir kolay gelsin
|
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |