![]() |
|
Anti pollition için usta tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris1919 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris1919
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 Saat 09:08 |
Bu hafta motor soğukken çalıştırmada anti pollition ve sonra catalytic convector hatası verdi aracım. Motor ısısı 70 geçince arabayı stop edip çalıştırınca hatasız devam ettim. Hata aldığım zamanlarda araba tekliyor hızlanmıyor yol bilgisayarında bilgiler gelmiyordu. Obd cihazının hata kodu p1340. İzmirde tavsiye ettiğiniz usta var mı :) araç 2004 307 sw otomatik
|
|
Barış Bayrak
|
|
![]() |
|
barisnikof ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun 6.sanayide (buca) astek oto var
ben memnunum
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |