![]() |
|
Gösterge Paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 Saat 02:16 |
Akü zayıfsa araç bu şekilde saçmalar.Elektronik sistemler üzerinde birden fazla arza sayıyorsunuz, bu tesadüf olamaz hepsinin aynı anda arza vermesi düşük bir ihtimal ya beyinle ilgili sıkıntı var ki bunu en son ihtimal olarak değerlendirmenizi öneririm yada akü problemi var.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ali_g22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2017 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aküde veya şarj dinamosunda sıkıntı yok kaloriferin soketyanmış içerdeki tüp sigorta atmış göstergeleri bulamadı ya beyinden diyo yada sigorta kutusunda bi elektronik dağıtıcı varmış yada o diyo ışıklar yanarken göstergeler geliyo bide onları deniycez ilerleyen günlerde
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bu akünün bittiğine işarat pejo hastalıgı :) akü ve şarz dinamosunun kontrol ettir kaçak varmı diye :) forumda cok arkadaşın başına geldi.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
ali_g22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2017 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Arabayı bıraktım aldığım gibi sorunun ne olduğunu nasıl çözüldüğünü anlatıcam arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler foruma daha yeni katıldım geçen aydan beri bi sıkıntım var ilk önceleri teybe dokunduğumda kapanmaya başladı sonra korna gitti ardından kalorifer çalışmamaya başladı şu sıralar korna ve teyp geldi ama kalorifer yine sıkıntılı çalışmıyor bi ara çalıştı yine gitti ve gösterge panelindeki tüm göstergeler gidip geliyo uzun ışıkları yakınca gösterge devir depo ibreleri geliyo kısaya çekince farları tekrar gidiyor başına gelen varmı yarın elektrikçiye götürücem neyden yapabilir diye merak ettim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |