|
EGR valfi(elektrovana) Proglemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2017 Saat 01:11 |
Selam arkadaşlar. Peugeot 407 1.6hdi aracım ısınınca turboyu devreye sokmuyordu. Aracımı serviste bilgisayara bağlattım bana sorunun turbonun olduğunu söylediler turboyu serviste garantili olarak değiştim. Fakat sorunum devam edince tekrar bilgisayara bağladıklarında sorunun elektrovanadan kaynaklandığını söylediler ve bunun yanında hava debi metreyide değişmem gerektiğini söylediler ikisini birden değiştirdim aracım 1 hafta sonra tekrar aynı sorunu yapınca tekrar servise gidip ağzıma geleni söyleyince baya uğraştıktan sonra sorunun sigorta kutusundan olduğunu elektrovanaya hem beyinden hemde sigorta kutusundan elektrik hattı gittiğini sorunun sigorta kutusu ile elektrovananın hattında olduğunu söylediler 1.300tl ye onuda değiştikten sonra sorunum tamamen yok oldu fakat bu olay bana tam olarak 4.300tl'ye mal oldu(turbo-elektrovana-hava debi metre - sigorta kutusu) ve bana elektrovana ve hava demi metreyi boşuna değiştiklerini eski parçaları saklamamım iyi olacağını onların aslında sağlam olduğunu söylediler bu işlem bana 730tl ye mal olmuştu. Tüketici haklarına şikayet etmeliyim sizce ?
|
|
BawerDiyar
|
|
sdttn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şikayetçi olun! Servis isimini de yazın.
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence mutlaka tüketici haklarına başvurun.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
noscream
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En kızdığım şey ya, sen yetkili servissin ya, ben bu yüzden servise gitmeyi bıraktım! Böyle şeyler yüzünden aracın ismi lekeleniyor sonra!
|
|
Peugeot 407 Comfort 2007 Ekstra
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yetkili servislerde bir muddet egitim alip isi kapip ordan ayrilan ve kendi dukkanini acan cok insan var piyasada.
Yerkili servislerde de cok fazla personel sirkülasyonu var.personel surekli degisiyor, yetkili servislerde de bu tur ciddi faturalar gereksiz yere vatandaşa kitleniyor. 2004 sonrasi tum araclarda obd protokol baglantisi mevcut. İnsanlara tavsiyem en azindan obd2 cihaz edinip ariza icin ilk once fikir sahibi olmalari ve birden fazla yere araclarini gosterip ve fiyat alip tamiri ondan sonra yaptirmalaridir. Tekrar gecmis olsun kardesim.kesinlikle tuketici haklarina başvurun.saglam parcalari da delil olarak gosterin,parca seri no larini da sikayet dilekcesine mutlaka ekleyin ve saglam olan parcalarin gereksiz yere vasifli olmayan personel hatasi sebibi ile degistirildigini ekleyin. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |