![]() |
|
pioneer hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2017 Saat 09:00 |
Merhaba
Arkadaşlar bilindiği üzer pioneer model teyplerde zaman pili diye bir şey yok dolayısıyla Akü kutup başını sökmem gerektiğinde onca ayar çöp olmakta buna nasıl bir çözüm üretebiliriz. Bilgisi olan varmı bu konuda.
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla aynı şekilde sony dede yok bütün ayarları cep telefonuma not ettim. gerekirse ordan bakıyorum bende başka cözüm bulamadım.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bir çözümü yok diye biliyorum.
akü söküldükten sonra kısa bir işlem yapılacaksa eğer akü değişimi gibi, araç çalışır vaziyetteyken yapılabilir. (Bu esnada Far, Teyp vs. elektrik aksamının kapalı olmasında fayda var)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Takviye aku ile sokup degistiriyorlar opellerde kod vardir
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
ali hocam bir öm göndermiştim, müsait olduğun bir zaman bakabilirmisin?
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
206 larda bazen beyin sapıtabiliyor mesala geçen gün hava soğuk yolda giderken stop işiği yandı hararet 100'ün üstüne cıktı. Akü kutup başını sökmek zorunda kaldım. :) Acaba ışıldak aküsünü araç aküsüne paralel bağlasak aynı şekilde teyp'den gelen sarı ve kırmızı kabloya bağlasak sökeceğimiz zaman anahtarla ısıldak aküsüne geçiş yapsak olurmu ki.
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
Djeati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Sadece yeyp icin condansitor tarzi bisey takarsan olur |
|
Bizde yanlış olmaz olduysa yanlışlıkla olmuştur
instagram boom_sound06 www.youtube.com/user/djeati/videos |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |