![]() |
|
Muayeneden geçtim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2017 Saat 11:21 |
Takip edenler bilir muayene için dört döndüğümü :)
Yardımcı olur diye yazıyorum aracım 1.6xs 99 model 17 jantları söküp 15 jant taktım 185/60r15 lastik taktım. Aracın yayları biraz düşüktü hafif kusur yazmışlar. Katalizör yok sanıyordum aracın alt kısmına takılmış bir vaziyette usta gösterdi var dedi Açık hava filtresi sorun olmadı, korna montajı sorun olmadı ki hafif kusur bile yazılmadı. LPG tankımın resimleri var forumda sorunsuz bir şekilde geçti. Ben çok sevindim açıkçası aracımı yükseltmediğime. Herkese çok teşekürler yardımları için. Not: Aracımı görmek isteyenlere forum linki bırakıyorum. İyi forumlar diliyorum.
Düzenleyen prdxy - 13 Nisan 2017 Saat 11:22 |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gözün aydın :)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Geçmiş olsun hadi 2 sene rahatsın :)
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
Darısı başımıza geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Geçen haftada ben gittim normal kusurları yazmışlar :) arka silecek çalışmıyor, sis farının birisi yerinde yok, yok yok gibiydi araçta ama hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Saolun arkadaşlar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |