![]() |
|
206 x-line ses sistemi yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tolga_9361 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2017 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolga_9361
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2017 Saat 15:06 |
Tamam ustam eyvallah bilgi icin.
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol kapı eşiği altından direksiyon altına ulaş orada sigorta kutusunun bulunduğu yere gel ordan motor bloğuna giden kablo contosı olacak ordan sok kasrdeşim.
Düzenleyen iammanover - 12 Nisan 2017 Saat 20:39 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
Tolga_9361 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2017 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolga_9361
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhabalar aracim 2005 model 206 x-line modeli aracima ses sistemi baglamak istiyorum faket akuden cektigim.anfi kaplosunu iceri nasil ulastirabilirim bilgisi tecrubesi olan yardım edebilirmi resim de gosterebilen varsa cok.memnun olurum simdiden bilgii icin teşekkürlr?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |