![]() |
|
206GTI Cam Tavan Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can206GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Konum: KOCAEL/İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can206GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2017 Saat 11:31 |
HERKESE İYİ FORUMLAR ÖNCELIKLE BUNDAN 1 AY KADAR ÖNCE 206 GTİ S16 BİR ARACA SAHIP OLDUM DİĞER TAMİR İŞLERİ FALAN BİTTİ BUGUN MUAYNEYE GIRICEM ALLAHIN IZNIYLE TEK BIR SIKINTIM VAR BU ARACIN CAM TAVANI / SUNROOF/ DAHA ONCEKI SAHIBINDE CATLAMIS BUNLARDA ONU SÖKÜP YERINE ARKA CAM TAKIP BASMIŞLAR SILIKONU SIMDI BU TAVANI YAPICAK BIR USTAM VAR YALNIZ TAKACAK BIR CAM TAVAN BULAMIYORUZ BİR TÜRLÜ BUNU BIZE TEDARIK EDICEK BIRILERI VARMI VEYA SATAN BIRINI TANIYAN BIRILERI ELIM KOLUM BAGLANDI HIC BIR YERDE BULAMADIM YARDIM EDEBILICEK VARSA COK MEMNUN KALIRIM
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasaktır. ikinci el bulabilirsiniz çıkmacılara sormak lazım istanbula gidebilirseniz sizin için daha iyi olur. bu arada sanruf ayaklarını metal taktırmayı unutmayın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Can206GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Konum: KOCAEL/İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can206GTI
![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda yenıyım bılmıyordum kusura bakmayın :)
istanbula yakınım nerede bulabılırım ? irtibat tel falan bulabılırmıyız |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
verdiğim linkte biri satıyor arayıp görüşün derim bir çıkmacı efe peugeot var orayada sorabilirsiniz. İkitelli O.S.B. atatürk sanayi sitesi 3. kısım 10. sokak no:280 İkitelli / İSTANBUL
0212 486 33 66 - 68 & 0531 363 67 66 Msn : peugeotefe@hotmail.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
Usta bence yaptırma kapalı güvenli bir garajın yoksa hırsızlar çoğaldı direk kolay bir şekilde çalarlar
|
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can206GTI
![]() ![]() ![]() ![]() |
evımın bahcesı var sıkıntı yaratıcak bıryerde degılım olmaz demıyorum ama zor :)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Facebook'ta 206 sayfaları var oralara da bakabilirsiniz hocam sunroof camı satıyorlar genelde. Sahibinden tarzı sitelerde de bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |