![]() |
|
206 GTİ Problemler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Warriors ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2017 Saat 11:56 |
bugün ustaya bıraktım arabayı. komple bir baksın bakalım neyi var neyi yok ona göre hareket edeceğim artık.
Bilgisayara bağlanıp format atılması durumunu bir arkadaşım daha söylemişti, sanırım bizim çözümümüz de bu olacak. Teşekkürler arkadaşlar, yanıtlarınız için.
|
|
![]() |
|
Warriors ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baya uğraştırıcı bir işlem dedi tüm tekerler sökülecek önlere yay takılıp amortisör ayaları yapılacak ve arka tekerler içinde torsiyon ayarı yapılacak.
|
|
![]() |
|
Can206GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Konum: KOCAEL/İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can206GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay once bende aldım bir gti devir problemı yasıyordum yapmadıgım sey kalmadı adım adım denen ufak bır parca yuzunden dedıler aldım onuda taktırdım oda olmadı sorunu kımse bulamadı sanayıde ıyı bır ustaya yolum dustu bılgısayara baglayıp format attıgını soyledı sorun şuan duzeldı aracın bılgısayara baglanması gerekıyor
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
150 lira işçilik alacak ne iş varmış orda ben anlamadım ?
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
iscilik icindeyse normal o fiyat
|
|
![]() |
|
Kesinlikle katılıyorum size :)
bir arkadaşıma rica ettim baktırdı yerli malı, sıfır 2 adet yay buldum fiyatı 150 TL, işçilik içinde 150 TL istediler. Sizce normal mi rakamlar ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Rica ederim gtı lpg zaten pek yakışmaz Aslan bakan yemi esirgememesi lazım deilmi.
bu arada çıkmacı efe peugeot var istanbulda isterseniz arayıp bir sorun elinde olabilir. sonradan aklıma geldi :) |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Merhaba,
Teşekkür ediyorum değerli bilgilerin, Allah razı olsun. aracımda lpg yok asla da taktırmam :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldin. aracın hayırlı olsun Rabbim kaza bela göstermesin.
1-gaz kelebeği temizliği - rolanti sensörü kontrolü 2-diskler eğilmiş değiştirmen gerekecek balatalarıda değiştirmeni tavsiye ederim. 3-orjinal çıkma için istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır. birde benim sorularım var . sadece bir tane :) 1-araçta lpg varmı?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Merhaba,
2001 Model Yeni 206 gti araç aldım bir kaç problemim var yardımcı olabilirseniz memnun olurum, 1- Aracın devri kendi kendine düşüyor dururken ve hatta hareket halinde bile stop ediyor. Neden yapar ve benim ne yapmam gerekir ? 2- Sert fren yaptığında direksiyon çok titreme yapıyor. Disklerden olabilir mi ya da başka bir problem var mıdır ? 3- Aracın önceki sahibi yayları iptal ettirmiş araç yere çok basık en ufak tümsekte bile altı vuruyor ve içim gidiyor bir şey olacak diye, istanbul da çıkma helezon yay nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkür ediyorum, herkese selamlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |