![]() |
|
307 Tampon Onarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Nightmarecr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2016 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2017 Saat 13:36 |
|
Pazar günü, park ettiğim yerde, zibidinin biri geldi, tampona çarptı. Tabi benimki az çok dağıldı ama, çarpan araba sıfır fiat agea idi ve sağ ön far, far altı tampon kısmı komple kırıldı ve içine çöktü. Hayırdır diye arabanın yanına gittim çocuğun biri arabanın başında. Şoför nerde dedim abi benim şoför dedi. Ehliyet yok, arabayı da babasından yürütmüş. :) Etme gitme, babam evden atar, beni keser derken, benden yana helal olsun dedim. Maddi olan şeyler için kimsenin ne kalbini kırmışımdır ne de kavga etmişimdir. Altı üstü araba, ne de olsa tamir olabilen bir şey.
Dedim, hazır da boştayken tamponu sökeyim, elden geçireyim. Ve başladım işe. Tamponu indirmekle başladım işe, sağolsun iki arkadaşta yardımcı oldu ve eski haline getirdik. Resimler herşeyi anlatıyor zaten. [](http://hizliresim.com/O0v1V3) Böylece ön tamponu halletmiş olduk. Tabi ki boyaya ihtiyacı var ve boya işlemine de öbür hafta sonu geçecem. Tabi ki resimleri unutmam :) Saygılar.
|
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hocam. Genç arkadaşı göndermekle iyi yaptınız
![]() |
||
![]() |
||
Nightmarecr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2016 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Sağolasın hocam, Rabbim cümlemizi korusun. Hepimiz genç olduk, anlayışlı olmak lazım.
|
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Helal olsun kardesim sana
Allah beterinden korusun ama ssnin gibi adamlar az kaldi. Milletin herseyi para olmuş. Oyle yuregi guzel insanlarin varligi rahatlatiyor beni. |
||
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Eyvallah dostum. O sizlerin güzelliği. Anlayışlı insanların olduğunu görmek, inan beni de çok rahatlatıyor. Teşekkür ederim. Saygılar.
|
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Geçmiş olsun,zaman ve müsait yeriniz varmış el becerisi ve alet falanda cabası halletmişsiniz.Yaşanan olayda anlayış karşıdaki kişinin tutumuna ve iyi niyetine göre değişir ama sorumluluk çok önemli,genç olmak sorumsuz davranmayı gerektirmez.Bir insana çarpsaydı aynı şekilde bunun vebalini ödemekte daha çok zorlanırdı.Umarım bu kişi sizin iyi niyetinizden kendine farklı bir anlam çıkartmamıştır.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Saoğlasın. Değerli yorumun için teşekkür ederim. Zaman ve müsaitlik vardı, alet edavatta olunca yapılıyor. Sorumluluk göreceli haldedir ve neye, kime karşı olduğuna kişi kendisi karar verir. Yaşanan olayda, karşında ki kişiyi eğitim ve ahlak yönünden ele alırsan, tabi ki durumu farklı biçimlere sokmak gerekebilirdi. Ama hata hatayı doğurur ve ölüm dışında çözülmeyecek konu yoktur. Allah korusun dediğiniz gibi bir canlıya çarpsaydı, bedeli çok ağır olurdu ki, rabbimde bana çarpmakla daha beterinden kurtarmış oldu. Sağlık olsun, birine zarar gelmedi ya, gerisi bir şekilde halloluyor. :) Saygılar.
|
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Arabayı iyi, genci kötü yapmışsınız. Bir yerde bu yanlış hareketinizi pekiştirmiş oldunuz. Maddi olarak yine helal olsun diyebilirdiniz en azından babasına haber edilmeli idi. Gençlik heyecanı trafik içinde tolere edilecek bir şey değil bana göre.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Teşekkür ederim. Babasına haber verilmeliydi konusunda haklısınız. Trafik bu tarz dikkatsizlikleri kaldırmaz. Lakin babasından saklayamayacağı düşüncesindeyim. Muhakkak ortaya çıkar. Saygılar.
|
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Baba sabah kalkar. İşe gitmek için arabaya gider. Bir bakıyor araba hasarlı. Hışımla eve gidiyor. - Sen mi çarptın lan arabayı? + ne arabası baba ne çarpması. - doğru söyle adamı deli etme. + valla haberim yok baba ben çarpsam getirir evin önüne mi koyarım? - bizim arabaya çarpıp kaçmışlar demek ki. :) olmaz mı? |
||
![]() |
||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
abi genci salmıcaktın babasını cagırcaktın bıraz korku versen ıyıdı ben 18 yasındaydım yenı gırdım gecen sene kaza yaptık ehlıyetsız sekılde arkadasımla cezalar tutar falan 5 e cıktı babmı cagırdım polisle anlastık 1000 tl karsı tarafın hasarını yaptırdık bitti ama tabi arkadasım daha araba almıyo sehır ıcınde
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Olmaz mı. Olursa sağlam da olur. Hatta bi de baba komşu görmüş plakasını almış deyip benim plakayı bile verebilir.
Saygılar. |
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Dostum inşallah aklının başına geldiğini ummaktan başka çare yok. Saygılar. |
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Geçmiş olsun hocam elinize sağlık. Bir insanın kendi başına bir şeyler yapabilmesi çok hoş oluyor :) Ben de tutumunuzdan dolayı tebrik ederim her şey para değil ama sizin bu tutumunuz karşısında umarım aklı başına gelmiştir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Paragöz ustaların kazıklarından bıktığım için mecburiyetten kendim yapmayı öğrendim. :) Umudum o yönde. İnşallah art niyet beslemeden aklı başına gelir. Saygılar. |
||
QUITE..!
|
||
![]() |
||
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Geçmiş olsun ama bence kimse yanlış anlamasin ama cocugu gondermekle hata yapmissin allah korusun bugun arabaya çarptı bakti kimse birsey demiyor yarin gene trafiğe çıkıp bir insana carpsa ne olacak bence ailesine soylemeliydiniz benim babam ehliyetim elimde olana kadar asla ama asla trafikte araba sürdürmemistir bu yasimda bile önümden cocuk gecerken felan uyarır o çocuğun ailesininde biraz tedbirli olmasi lazım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |