![]() |
|
2006 307sw hdi 110 Yol bilgisayarı ve gerçekler! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2017 Saat 09:27 |
|
Merhaba arkadaşlar.. 2. viteste bile patinajla devam eden kalkışlar yaptım (ESP OFF). Agresif kullandım, hep şehir içi kullandım.. Yol bilgisayarı ile gerçeğin farkı açılsın diye ekstra özen gösterdim
![]() ![]() PO Euro dizel 1lt= 4.64TL Yol bilgisayarı : Ort=5.6lt/100km >> 26krş Ve gerçekler : Ort=6.37lt/100km >> 29.56krş Başta farklı çıkınca sinilendim, bu makina niye yalan söylüyor diye.. Sonra düşündüm. Onca ağırlık (Sadece benle araba ikimiz= 1675 kg)ve pis kullanım 30 kuruş bence yine mükemmel bir tüketim ![]() |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pis kullanım buysa, sakin kullansan demek 3 litre yakacaksın abi
![]() Ama duuur ben tüpü bi takayım 10 kuruşla gezeceğim ![]() |
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
@OguzhanKucuk61 Şehirler arası 3 litrelere düşürmüşlüğüm var ama o kadar sabırlı değilim malesef
![]() Sen lpg yi tak, bu zamana kadar taktırmadığına pişman olacaksın.. En yakın arkadaşımın 2013 civic var. Arabasının benzinini şirket ödüyor. Ona rağmen arabası tüplü. Sırf gaz+benzin menzil uzasın diye tüplü arabaya biniyor ![]() Ama tüplü de olsa sen sakin kullanmak zorunda kalacaksın ve %50 kadar daha az ödeyeceksin.. |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Mecbur ne yapalım abi, arada bi basarız ama çok sürmez ![]() Artık dizele geçtik mi performanslı kullanım takılacağız ![]() |
||
![]() |
||
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Ben acemi oldugum icin benzinli 307 sw de 13 litre yakiyorum malesef
![]() |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2009 110 hp.
250 km 85 tl'ye doldu. Bu hesaba göre km'de 34 krş. Yol bilgisayarına göre 6.8 litre. Bu hesaba göre de 31.5 krş. 50 km'den fazlası 1 km'lik mesafe. Sabah kalk 1 km git akşam gel 1 km. 150 km kadarı da uzun yol. |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Maşallah abi güzel değerler.. Ben dediydim arada fark oluyor diye
![]() Yol bilgisayarı ise 4,1lt yaktın diyo
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Arkadaşm seninki benzinli değil mi? Bence o da normal lpg ise 12-13 çok normal |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Senin sorunun şu: Yürümen lazım ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Senin arabada fark çok çıkıyo biri 19 biri 25 kuruş daha önce bahsetmiştin.. Bence hız sabitleyici bu farkı azaltacaktır. Bu yaz onu da aradan çıkartacağım.. |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Benim sorunum 2.5 yaşında ve her sabah ben bakıcıya gitmeyeceğim diye ağlıyor. |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Benim 206 aracımda aynıydı.. 1 hafta ver senin aracında da aynı gösterir
![]() Düzenleyen Gokcesel - 09 Nisan 2017 Saat 22:35 |
||
![]() |
||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
abimlerin 206+ var tüplü 180 le falan geldıler istanbuldan orduya araba 180 mı 200 tl mı ne yakmıştı
|
||
![]() |
||
|
900 km. 180 km/h ile mi geldiler? Yoksa 180 lira mı yaktılar? Ben anlamadım orayı. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Senin sorununa can kurban ![]() ![]() |
||
![]() |
||
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
|
Benim aracım 307 xt lpg'li, tank 30 litre alıyor, bir depo gaz ile yaklaşık 320-330 km yapabiliyorum. Lpg Şu an 2.43 TL bulunduğum yerde ortalama 21-22 kuruş civarı yakıyor kısa uzun karışık. arkadaşların değerleri okuyunca öpüp başıma koyasım geldi :D
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
yol bigisayarı ne zaman doğru gösteriyorki şehir içinde uzun yolda ancak :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |