![]() |
|
Yetkili servis triger değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2017 Saat 23:13 |
Arkadaşlar aracım 307 1.6 dizel ilk defa triger değişicek yetkili serviste kampanya var devirdaim ile birlikte 650 tl fiyat verdiler. Bana normal geldi dışardaki ustama yaptırsam benim hesaplarıma göre 500,520 tl'ye geliyor bende garantili iş olsun diye randevu aldım sizce iyimi yaptım.
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi yapmışsın hocam. Arada fark az ben olsam ben de serviste yaptırırım.
|
|
![]() |
|
reis1976 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2016 Konum: ankara-sincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Benim 5008 e 90.000 ağır bakımı şaşmaz da Halil oto da yaptırdım,benden 2550 TL aldılar.
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oktkor hocam Cevabınız için teşekkür ederim
Düzenleyen oguzhan53 - 08 Nisan 2017 Saat 10:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Reis1976 sizin parça listenize bakmak lazım yağ bakımı disk balata vardır sırf triger ve devirdaime almazlar o fiyatı
|
|
![]() |
|
reis1976 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2016 Konum: ankara-sincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Valla resmi çektim yapılan listeyi nasıl eklerim buraya bilemedim.yag,filtreler,mazot filtresi dahil,triger set, devridaim,karter, keçe,oring,sistem temizleme,antifriz,4 kutu sprey,bir ampul,volan kayış gerisi işçilik hatırladığım 3 ayrı işçilik alınmış.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
orjinal triger 170 tl
orjinal devirdaim 88tl sprey 5 tl sanayi işçililiği 100-150 tl çay kahve sohbet işçiyi seyretmek ücretsiz Ben 2 sene önce sanayide taktırdım. Sorun yaşamadım. |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
170 e baskı balata seti aldım bende valeo ustada 100 e taktı valla sanayiye alıstımı ınsan servisin gecirmesi insanın zoruna gidiyo :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
307'nin ilk sahibiyiz 15 binden itibaren hep yağ bakımı ,rulman değişimi ,disk balata debriyaj ile volan gibi ekipmanları hep sanayideki ustama yaptırdım parçaları genelde orjinal ben temin ettim ama bu sefer baktım yetkili ile sanayi fiyatı birbirine yakın servis 1 senede garanti + 5 taksit yapınca aldım randevu . kısacası bizim 307 sanayideki ustayı 1 seferlik aldatmış olucak :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |