![]() |
|
Sevgili Admin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2017 Saat 19:29 |
|
Sen iyi bir tasarımcısın sayın Goral bu siteye entegre apk yapmayı hiç dusundun mu ?
|
||
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağol ama benim onla uğraşmaya vaktim yok siteyle forumu 1 senede anca toparlayabildik. cumartesi dahi çalışan, minik bir oğlu olan babada olunca pek birşeye vakit kalmıyor. seneye inşallah
|
||
![]() |
||
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e- ticaret çakması bir forum uygulaması bence süper olur çünkü dün akşam telden girdim sayfalar mobil uygulamada güzel fakat minimize olduğu için biraz karışık tüm siteler için geçerli bilirsin o yüzden sordum bu arada miniğin gözlerinden öperim :)
|
||
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
|
Bu başlığı görünce yenisini açmayıp buradan devam edeyim dedim.
Bilgisayarımı değiştirdim, chromedan hesabıma giriş yaptım ve kısa yol tuşu ile siteye girmek istedim ama güvenli değil dedi gelişmiş diye bir yere tıkladım ve açılan linkten girdim. Tabi parantez içinde güvenli değil yazıyordu. Gerçi böyle bir şeyi daha öncede yaşamıştım sanırım ama benim bilgisayardan kaynaklı mı yoksa siteyle ilgili mi benim sorunum. |
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
![]() |
||
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Düzenleyen sdttn - 12 Haziran 2017 Saat 16:25 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
yeni bilgisayarınız hayırlı olsun.
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
|
Ona baktım orada bi sıkıntı yok @sdttn
teşekkür ederim vatan bilgisayar saolsun ilk defa değişim gördüm oradan, daha yeni yükledim ama bir deneyim tabi, gerçi explorerdan da "bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var" mesajı veriyor. @sonerkyl Düzenleyen and - 12 Haziran 2017 Saat 16:33 |
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
bu arada apk yapımı değilde, tapatalk uyumu getirilebilir belki, zorluk derecesi nedir bilmem ama, kullanıcı için büyük bir avantaj.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Tapatalk şart Gökhan Baba
![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
bu sene sonuna doğru mobil uygulamayı öğrenim mobil uygulama yazarım tapatalk ta neymiş ![]() |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
tapatalk uygulama yazma derdinden kurtarmak için aslında, kullanıcıya ciddi kolaylık sağlıyor ama site kurucu yöneticisi için birşey diyemem :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
|
Şaka bi yana bizim sisteme tapatalk uymuyor yoksa geçiçi bile olsa eklerdim |
||
![]() |
||
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
|
Sistem ücretsiz olduğu için (ASP) dediğiniz eklentiler uygulanması zor olacaktır. Yeni güvenilir ve ücretli bir sistem vBullettin'e recovery sonrası bir çok yenilik kolayca uygulanabilir. Vaktinizi fazla almaz.
Düzenleyen iammanover - 13 Temmuz 2017 Saat 14:57 |
||
206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |