![]() |
|
Vitesim sağ tarafa yattı acil yardım ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KubilayBozaroğlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2017 Konum: bayrampaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KubilayBozaroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2017 Saat 00:55 |
Selamun aleyküm benim pejo 206 xs aracım var bu gün farkettimki birden vitesim sağa yatık duruyor dolayısıyla vites yerleri karışıyor geriye takerken sanki 4de takıyormuş gibi oluyor dörde tkarken 2 gibi sağa yatık durduğu körüğü söktüm çubuğun dibinde tırnaklı bişey var bunun dışında çelik bir kancalı gibi kelepçe olmasu gerekirken kelepçe oradan kurtulmuş bundan olabilirmi sorunum ? Ondandr die saatlerdir onuntakmaya uğraşıyorum beceremedim bir yandan flaş falan gece gece o kelepçeyi oraya oturtursam düzelirmi bunu yaşayan varmı daha önce ? Teşekkürlèr
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun dediğiniz parçadanda olabilir. birde vites halatlarını kontol ettirin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KubilayBozaroğlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2017 Konum: bayrampaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KubilayBozaroğlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece yapamadığım parçayı sabah oturttum yerine birazda olsa düzelme var ama tam olarak gözülmüş değil birden bire ne olmuş olabilir? Aracı fazla basık ve sert 2 gün önce bir plastik kasisten baya sert geçtim motoru bıraktık dedim o sırada olmuş olabilirmi bu halat kopması vs ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
pardon hocam vites halat demişim bu vites çubukları var onları kontrol etmek lazım birde vites trazi kolu onla ilgili bir sıkıntı olabilir. halat debriyajda kusra bakmayın tekrardan
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KubilayBozaroğlu
Tahmini masrafım ne olur bi fikriniz varmı ?
|
|
![]() |
|
hocam fiyat konusu arızalı parçalara bağlı içilik 100-200 tl arası ister diye düşünüyorum usta dediğim parçaların fiyatları bu aralıklardadır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KubilayBozaroğlu
Sağolun hocam
|
|
![]() |
|
rica ederim umarım fazla bir masraf açmaz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Benim araçta da vites sağa yatık, aldığımdan beri öyle. Vites geçişlerinde bi pürüz yok gibi yani 1e biraz zor geçiyor 1den 2ye de aynı şekilde bazen zorlanabiliyor ama çok fazla değil araştırmıştım çoğu 206da olabilen şeylermiş. Sağa yatıklığını da çok önemsemedim bu yüzden. Probleminiz çözüme kavuşursa bilgilendirirseniz sevinirim
Düzenleyen Baran35 - 05 Nisan 2017 Saat 14:02 |
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |