![]() |
|
zenon hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2017 Saat 22:42 |
arkadaşlar iş dönüşü farları açtım sol taraftaki zenon far göz kırpmaya başladı eve vardığımda ise tamamen sönmüş pili bitmiş lamba gibi yanıyordu.
ben zenondan pek anlamam. Şimdi ampulmü patladı yoksa başka birşeymi bozuldu. ampul bozulmuşsa fiyatları aşağı yukarı nedir bilen var mı ? önerileriniz nedir ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence balas bozulmuş hocam ampul patlasa hiç ışık vermez. balas yerine göre 30-50 tl arası bulunabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimalle balast bozulmuştur en garantisi diğer taraftaki balastı sök oraya tak kesin o mu diye bakarsın.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de de öyle oldu. Balast sizlere ömür. Yeni zenon set alıp, balastını kullandım. Setin kendisi zaten 70 80 tl. balast 50 tl vermek gelmedi içimden.
Fakat, şu zenonları ayarlamak çok zor. Ya ışık dağınık duruyor ya yukarda ya aşağıda. Bir türlü tutturamızyorum düzeni. Bunun püf noktasını bilen var mı :) |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bugün bozuk olan far ampulünü söktüm diğer farın yerine taktım lambada tık yok diğer tarafta olan şey sağlam olan taraftada oluyor. geçmiş ampul gibi yani bu demektirki far ampulü yalan olmuş. Fiyatlara baktım 36 tl tek olarakta değişmesi uygun değilmiş renk farkı yaratırmış ama bi yerde çifti 34 tl ye buldum şuan değişmiyecem vize yakın sarıları taktırıp vizeden sonra zenon taktırırım artık.
Düzenleyen Peugeot35 - 05 Nisan 2017 Saat 20:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |