![]() |
|
çakmaklık kablo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2017 Saat 19:07 |
herkese iyi günler ;
çakmaklığımda sorun vardı aldığımda orjinal çakmaklık soketi yok aracımda mecburen universal olanlardan birini bağlıyacağım fakat 3 kablo var bunlardan hangisi + hangisi - bulamadım veya hangisi lambaya gidiyor bilemedim cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. takacağım soket linki aşağıda http://www.hepsiburada.com/space-yesil-isikli-universal-komple-cakmak-840917-p-OTM840917 ![]() Düzenleyen hzr206 - 01 Nisan 2017 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Halil5759 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halil5759
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
12v kontrol kalemi ile kontrol etmeniz gerekir
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12v kalemler sadece elektrik geçip geçmediğini kontrol ediyor + - ucu ayırt nasıl edebilirim?
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avometre ile, ölçü aleti de denir + - hangisi söyler. Ama gerek yok eline 12V bir küçük ampul al ikişer ikişer değdir. Lamba yanarken kalan kablo aydınlatmadır. Sonra parkları yak o kalan kablo ile diğer ikisinden hangisi lambayı yakarsa o da şase dir.. Anlamadıysan resimli anlatırım..
orada + besleme + aydınlatma - şase 3 kablo var.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler gayet iyi anladım çakmaklığı aldıktan sonra deneyeceğim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |