![]() |
|
206 yı muayeneye götürdük ve güzelce kaldık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2017 Saat 11:26 |
Merhaba bugün arkadaşın 206 yı muayeneye götürdük ve güzelce kaldık
![]() Düzenleyen doganatak - 01 Nisan 2017 Saat 11:31 |
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya 2 hafta önce benim 206 da kaldı ne iştir anlamadım daha eski araçlarımızda oldu muayeneye giren böyle bir sorun ilk defa yaşadım. büyük ihtimal kontrole tabi tutulsa 10 206 dan en az 6 sı bu şekildedir. babam sokmuştu aracı muayeneye 250 tl ye yaptırmış fren merkezleri değilmiş ve kampanalar temizlenmiş+ işçilik.fren merkezi yağ kaçırmış ve arka balatalar yağlandığı için fren tam yapamıyor demiş yapan usta
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Eski tofaşıma her yıl düzenli fren ayarı, rot ayarı vs yaptırırdım.. Amaç sadece güvenlik..
Araçlarınız bahsettiğiniz bu sorun yüzünden "genellikle B segment araçlar", düz yolda ani fren yaptıklarında arkayı kaydırıp kaza yapmayı ve çoğu takla atmayı başarıyor.. Hiç şakası yok bunun.. |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
şimdi frenciye götürmek lazım bilgisayarla yapan tanıdık bildik güvenilir istanbul avrupa yakasında varmı birisi ?
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun.Şöyle söyleyeyim benım balatalarım komple yandı,fren tertibatı bozuk buna ramen muayneden geçti.Sapma olup kalması için oldukça bakımsız bir fren olması lazım yada yapılırken özen gösterilmemiş bilgisayarlı olarak düzgün yapılıp kontrol edilmemiş olay burda bitiyor.Frenci aracı alır bilgisayara sokar,oranlar çıkar geçerse geçer bu şekilde der zaten.Oranlar yüksek çıkarsa lifte kaldırır onarır,sonra yine bilgisayara sokar o şekilde seni gönderir.Önüne gelene fren yaptırılmaz dikkatli olun tecrübeyle sabittir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
++1 |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ben de bugün itibariyle muayene yaptırdım ve malum hafif kusurlu şekilde geçtim.
![]() birinci kusur:Arka servis freni: fren sürtünme değeri salgılı ikinci kusur:Akü bağlantısı:,gevşek,yetersiz,Artı kutup başı üzerinde koruma kapağı yok açıkcası çok anlayamadım önemli bir sorun olsaydı heralde hafif kusur olmazdı diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Hafif kusurlu geçmeyen araç varmı merak ediyorum ben. Geçen bende götürdüm aracı sis farı yön hatası diyo. Sis farına ayar yapıldığı nerde görülmüş. Yazıyolar işte öylesine. Kutup başının üstünde kapakda ilk defa duydum hafif kusur
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
sol arka frenin ayar cırcırı sorunluymuş http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-ARKA-FREN-CIRCIRR-TAKIMI,PR-2016.html
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |