![]() |
|
307 arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstyaydin70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2017 Konum: karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstyaydin70
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2017 Saat 17:14 |
Selamün aleyküm
2004 307 1.4 hdi aracım var. Aracım 100 120 geçmiyor çok sağır, Ustaya götürdüm usta turbo çalışmıyor diye turbocuya gitmemi söyledi bende turbocuya gittim, turbocu da aracın turbosu çalışıyor turboda bozukluk yok diyor sizce aracın arızası nereden dir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. bunun bir kaç sebebi olabilir. aracın arıza kodu veriyormu hiç baktılarmı.? birde araç duman atıyormu
sebeplere gelince 1-havadebimetre arızalı olabilir. 2-elktrovana 3-baskı balata
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonere katılıyorum. baskı balatan bitikse araba bağırır gitmez. bunu test etmen için durduğun yerden vitesi 5 e tak kalkış yap bakalım araba gidecekmi giderse balata bitik gitmez anında ıstop ederse baskı balatan sağlamdır.
|
|
![]() |
|
Sanalkabus06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sanalkabus06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun. 3 gün öncede başıma aynı olay geldi. Ustalar sağolsun çok insafsızlar. 4000 masraf çıkardılar. Pompacı baktıktan sonra tabi. Enjektörler maf sensörü ve mazot pompası müşürü. Ben de netten araştırdım. Büyük olasılıkla maf sensörü arızası. 7.5 TL ye bi balata spreyi sorunu çözdü. Bence kendin yapmalısın. Hem elin alışır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |