![]() |
|
106 gti arıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayhan's ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2017 Saat 00:04 |
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum.Hesaplı bir 106 gti arıyorum.Çevrenizde var mı? Tavsiyeniz nedir
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ara 106 bulmak zor umarım gönlüne göre bulursun
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Hem hesaplı hemde GTI ALLAH kolaylık versin...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Ayhan's ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Sağol.Şans bakalım.
|
|
![]() |
|
Sağolasın.
|
|
![]() |
|
Dostum mucize istemiyoruz.Sadece hesaplı olsa dedik.Olmazsa canımız sağolur.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
GTI TEMİZ MUCİZEDEN DAHA ZOR HESAPLI OLANLARI ALDIN MI SANAYİDEN ÇIKAMAZSIN 106 SOĞURSUN ADAM GİBİ ELİ YÜZÜ DÜZGÜNLERSE 25 000 TL KAPI AÇMAYA BAŞLADILAR ..
YAZDA GELDİ FİYATLAR TAVAN OLUR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Selcuk1066 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcuk1066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Var dostum 19 liraya veriyorum sarı 106 gti sadece motorda ufak bi yağ kaçağı var birde değişen istediğin yere gosteririz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |