![]() |
|
Kalorifer Peteğinin Oradan Su Sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 Saat 19:45 |
Merhabalar ; Aracımda ilk bu sorun malumunuz antifriz sonrası oluştu. Saf su eklediğimde ise sorun ortadan kalktı bir sürelik. Şimdi ise geçenlerde kalorifer peteğinde hava mı var diyerekten tıpasını açtığımda bir süre sonra içeriye tekrar su aldı. Çok aşırı olmasada halısını biraz nemlendiriyor. Bende bu durumdan müzdaripim. Resimlerini çektim su akıtan yer belli tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yapılabilir ?
Okla Belirttim su aşağıya doğru oradan akıyor. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk başta oringlerini değiştirerek bir deneyin su kaçırmaya devam ederse peteğin değişmesi gerekiyor. Eksik olan yerlere de vida takın.
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet vida eksik sanıyorum altta. Üstte var ama alttaki düşmüş gibi. O kalınlıkta da evdeki imkanlarla uyduramadım yarın yapı marketten araştırıcam.
Düzenleyen yigit_dark - 26 Mart 2017 Saat 20:40 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Fabrika çıkışlı öyle düşme yok hocam. 3 tane vida yeri var ama 1 tane vida ile sıkmışlar
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Yapmayın ya bende içimden diyodum daha önce işlem gördü ve o vidaları takmamış vicdansızlar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Yapmayın ya bende içimden geçirdim daha önceden işlem görmüş ve o vidaları niye takmazsınız diye
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun forum da bir kaç konu var hocam kendiniz yapabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu konuyu ilk sorun başıma geldiğimde incelemiştim fakat elim bu tür işlere çok yatkın değil. Su akıtan yerde göz önünde bir yer herhangi bir ustaya sorucam fakat işi büyütecekler ve çok para isterler gibime geliyor. O yüzden sizlere danışıyım dedim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle 2 vida daha kesmez ise mecbur contalar değişecek. ben ilk söktüğümde sıvı conta sıktım kesmedi mecburen oringleri değiştirdim sonradan. ankarada olsaydınız uygun bir fiyata hallederdik yiğit.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Teşekkürler ilginiz için. Tanıdık bulamayınca bu tür ufak işlerde çok para kaptırılıyor ne yazıkki tecrübelerim var. Vida uyarlayamadım evde boş olan yerlere bi mm olarak biliyomusunuz nasıl yapıyım yapı marketlerden bakıyım diyorum ama kaçlık vida olur hangisi uyar onuda bilemedim ?
|
|
![]() |
|
tam hatırlamıyorum bende tanıdık birinin aracı varsa sendeki söküp hırdavatçılardanda temin etmek daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Üsttekini sökebilirsem onuda götürebilirim aslında. Deniyim hemen araca inip.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
6 mm'lik uygun bir vida aldım. Sıkmak vs çok zor dar bir alan , olduğu kadar yaptım artık. Daha sonra su damlamaya başladı. Biraz bekledim şimdi de sıvı conta çektim 4 tarafına çekmek mümkün değil sökmeden.O yüzden ulaştığım ön yüzüne çektim o alanın. Geçici bir sürelik fayda sağlar belki bugun yaptığım işlemler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |