![]() |
|
Bu Parçanın adı nedir ? ve nasıl sökerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 Saat 00:39 |
Bugün farkettim ön kapıdaki kablo bağlantılarının geçtiği plastik parça kırılmış ve içeri düşüyor tabiki lastikte yerine oturmuyor. İçeri su kaçar diye korkuyorum bu parçayı nerden temin ederim, adı nedir ve montajını nasıl yaparım bulunduğu yer dar elim rahat girmiyor. Ayrıca arka kapıdakini nasıl sökebilirim etrafında bilezik vardı çevirdim felan çıkmadı yanlış bişey yapmak istemiyorum
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka kapı kablo hortumlarının ucundakiler soket.Etrafında plastik somunu var,onu çevirdikçe açılır, çekince boşa çıkar,sıktıkça yerine oturur.Ancak sıcak-soğuk değişimleri ve oradaki plastiğin yıllların vermiş olduğu eskimeyle özelliğini kaymetmesi durumu parçanın kırılma ihtimalini arttırıyor.Kırılırsa büyük ihtimal birdaha öyle kalır ve soket hiç bir zaman yerine düzgün oturmaz.Resimdeki parçanın içinde ise kasnak görevi gören bir plastik var o yerinden kayınca kapıya oturmuyor,bu şekilde kalıyor,kasnak lastik hortumun içinde düzgün durması lazım kapıya geçince tırnaklar yerine otursun ufak bir ayarla o düzeltilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 tane tırnak var ve ikisi kırılmış biri sağlam oda tutmuyor bundan dolayı yenisi varsa almak istedim
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta zor bir parça.Parçacıya söylesen çoğu ne olduğunu anlamaz.Yetkili serviste ellerinde varsa yada çıkmacılarda kazalı araçlardan sökülecek.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |