![]() |
|
Farlardaki farklı parlaklık düzelir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2017 Saat 10:31 |
Merhaba arkadaşlar.
Aracım 307 xt 1.6. 2004. Sağ far daha parlak ama sol far daha sönük yanıyor. Sanırım sıl farın içindeki aynanın parlaklığı gitmiş.. bunu düzeltebilir miyim.. çıkma alsam o da öyle olacak.yine parlaklık farkı olacak. Sıfır alsam yeni aldığım daha parlak yanacak.. tanesi 350tl.. çifti 700.. değmeyecek bir işe bir dünya para gidecek.. farın içini açabilir miyim. Açsam bir çözüm bulur muyum? Bilginiz var mı? Teşekkürler |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
far temizliği yaptırabilirsin, %100 çözüm olmaz ama.
ilave olarak farın üzerine filim çekiliyor, film çektirirsen arada fark olduğunu çok belli etmez. çifti dediğin gibi 700 tl bence değmez, ama çift olarak çıkma far bulabilirsin belki.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Cevap için teşekkür ederim.. 2009 model deindi.çıkma far buldum ama. 2004 model benim araç. Makyajlıların farlarında fark var mı?benim araca uyarmı acaba
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Makyajlı 307 farı normal 307ye uymaz.. Ampullerin birbirinden farklı olmasın sakın?
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Farların yükseklik ayarlarını kontrol ettirmenizi öneririm. Değiştirdiğiniz farın aydınlatma açısı farklı ise biri yukarda biri aşağıda olduğundan daha parlakmış hissi de verebilir.
Dış görünümdeki farklılığı da farı açıp farın aynasının dışındaki kısımları far karartma uygulaması yaparsanız hem daha şık görünecektir hem de aradaki farklılık ortadan kaybolur. |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Far kolay açılabiliyor mu?
Far almak tercihlerim arasında hiç yok. O yüzden bu olayı bir şekilde çözmem lazım. Anlamadığım ikisi orjinal far. Değişme hiç olmadı. Üzerindeki tarih etiketleri duruyor. Birisi daha eski gibi nasıl olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |