![]() |
|
Sol ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2017 Saat 23:29 |
Arkadaşlar biraz önce 307 sw arabamla dışardan geldim arabayı garaja park ettikenten sonra sol aynayi kapatırken bi anda tak etti ve ve ayna artık ileri geri gidebiliyor yani nasil desem boşa düşmüş gibi cok basit ileri geri gidiyor ve yerinde durmuyor sizce aynayı kırdımmı yada nasıl çözülebilir ne oldu aynama? Yardım ederseniz sevinirim
Düzenleyen Furkan979 - 24 Mart 2017 Saat 23:29 |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş kırık yok içinde bir yay var ve onun ustunde yayi tutan metal tırtıklı bir halka var o halka atmış. Arka taraf geçme kısımların arasïna zedelemden bi biçağin ağzıyla kanirt açılinca görürsün çikan parçayi ben tek başıma epey ugraşarak yerine oturtmuştum daha sonra da karşilikli iki delik açarak bir çivi gibi birşeyle halkanin üstten çikmamasi icin sabitledim eskisinden saglam oldu tavsiyem iki kişiyle yapmaniz aman dikkat edin yayi oturtmak icin çok bastirmaniz gerekecek bu arada aynayi kökünden sokmeyin
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |