![]() |
|
206cc bagaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2017 Saat 12:53 |
arkadaşlar daha öncede belirtmiştim konu arasında ama bu gerçekten ciddi bir sıkıntı.
aracı merkezi kilitle açıyorum kumandadan ama bagaj kilidi açılmıyor! ustalara gösterdim herhangi bir sorun olmadığını kilitte; kırık, çıkık, bozukluk olmadığını belirttiler. Ama her defasında kontrol gerektiren bir yere gittiğimde arabayı stop edip anahtarı çıkarıp ve arabadan inip kendim anahtarla açıyorum.. bu tüm 206cc kullanıcılarında olan bir sorun mu? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kaç cc kullanıcısından da aynı şikayetleri hatırlıyorum hocam ama sorun olduğunu sanmıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
alperen1414 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2015 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen1414
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı benim aracımda da var valla sebebini öğrenirseniz ya da çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
![]() |
|
-ULAŞAN-
|
|
![]() |
|
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servisin bulamadığı çözümü mahallemdeki elektrikçi buldu. Merkezi kilitin bagaj kısmmındaki bagaj pompası bozukmuş. şimdi tıkır tıkır çalışıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |